Vacature: Commercieel adviseur

 Wie is InnerQi?

InnerQi staat voor innerlijke levenskracht en is gespecialiseerd in bedrijfstrainingen zoals teambuilding, leiderschapstrainingen en effectief leren communiceren. Ook voor persoonlijke- en business coaching kun je bij InnerQi terecht. InnerQi helpt mensen om het beste uit zich zelf te halen.

 Wat vertel jij jouw omgeving over hoe jouw werkdag bij InnerQi eruit ziet?

Met veel enthousiasme draag ik aan InnerQ bij door mee te denken in procesoptimalisatie en het zien van commerciële kansen. Specifieke klantbehoeften en marktontwikkelingen signaleer ik tijdig en weet ik om te zetten naar ideeën. Contacten, gesprekken en de correspondenties die ik heb, leg ik goed vast. Aan de hand van de gestelde KPI’s en targets weet ik prospects om te buigen naar klanten. Doordat ik op de hoogte ben van alle opleidingen, trainingen en andere leerinterventies, kan ik goed advies op maat geven. Hierbij staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en klanttevredenheid bij mij centraal. Ook behoort de administratieve afhandeling van zaken tot één van mijn taken. Hierbij kun je denken aan het opstellen van offertes, het inplannen van optionele inschrijvingen en het opnemen, verwerken en uitvoeren van bestellingen. Mijn dag sluit ik af met het bijhouden van de verkoopgegevens.

Wat vertel jij over jezelf?

Met mijn klant- en servicegerichte instelling ben ik iemand die de behoefte van de klant goed weet te achterhalen. Ik heb een representatief voorkomen en ben zelfredzaam. Om concrete resultaten te behalen en vanuit de waarden en doelen van InnerQi te handelen, weet ik mij actief in te spannen en de regie te pakken. Tijdens het volgen van de opleidingen en trainingen kan ik mijn enthousiasme en gedrevenheid toepassen. Ook kan ik mijn creativiteit en organisatievermogen inzetten bij het organiseren van informatiebijeenkomsten.

Verder ben ik:

  • Minimaal in het bezit van MBO+ diploma (NIMA Sales, Commercieel, Binnendienst).
  • Minimaal 16-24 uur per week beschikbaar.
  • Per 1 maart 2019 beschikbaar.
  • Heb ik minimaal 5 jaar werkervaring.
  • Beheers ik Nederlands uitstekend.

Waar gaat InnerQi jou mee verblijden?

Met een zelfstandige, uitdagende rol waar veel ruimte is voor eigen initiatieven en waarin je de mogelijkheid krijgt om je uren flexibel in te delen. Het dienstverband is voor eerst een jaar met grote kans op verlenging. Daarnaast wacht er een aantrekkelijk salaris op je tussen € 2000- € 2500 bruto per maand (fulltime), reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. De inschaling is afhankelijk van hoeveel ervaring je hebt. Om ook het beste uit jou te kunnen halen, kun je kosteloos aan trainingen van InnerQi deelnemen.

Hoe nu verder?

Zie jij herkenning en voel jij je tot de vacature en InnerQi aangetrokken? Wil je misschien eerst nog iets weten of meteen aan de slag? Mail dan jouw cv en motivatie voor 17 februari naar: info@Innerqi.nl. In week 8 worden de sollicitaties behandeld en ontvang je een reactie.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.