NLP boeken - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Hou je van lezen en wil je nog geen NLP Practitioner opleiding volgen? Dan kunnen deze NLP boeken je al iets verder helpen. Ook als aanvulling op de opleiding zijn dit inspirerende boeken.

Je ongekende vermogens

Het is afhankelijk van je interesse welke NLP boeken je aan kunnen spreken. Zo is het boek van Tony Robbins; Je ongekende vermogens een prachtig boek wat je kunt ontdekken aan kwaliteiten, vermogens, capaciteiten die je wel in je hebt maar waar je nog geen weet van hebt. Veel is aan te leren en onze overtuigingen daarover houden ons vaak tegen. Zelf vind ik dit boek de moeite waard te lezen.

NLP gids voor optimaal functioneren

NLP gids voor optimaal functioneren is een precieze omschrijving hoe NLP technieken toe te passen. Dit boek lees je niet maar is meer een handleiding om NLP toe te passen. Dus leg het regelmatig weg en ga met een van de oefeningen in het boek aan de slag.

De methodiek van het ontdekken en leren beheersen van patronen die door zeer begaafde mensen worden toegepast, wordt door elk individu in een persoonlijke stijl in praktijk gebracht.
Dankzij de voorbeeldfunctie van zelf te kiezen talentvolle personen, zal elke lezer met deze gids zijn eigen weg weten te vinden naar een verbetering van communicatieve vaardigheden, die van belang zijn om anderen te begrijpen en door anderen begrepen te worden.

Naar het hart van communicatie

Een prachtig boek waar veel verdieping in zit op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Je leert in dit boek echt naar je zelf te kijken. Wie ben ik en hoe reageer ik en welke verantwoordelijkheden neem ik zelf om mij te verwoorden.

 

Het spel tussen het bewuste en het onbewuste

Ons leven wordt bepaald door de kwaliteit van ons bewustzijn. Dat bewustzijn zou men als een magneet kunnen beschouwen die allerlei personen en omstandigheden aantrekt die bij dat type bewustzijn horen. Zo ontstaan er clubs, groepen en verenigingen van gelijkgeaarde mensen, die zich tot elkaar aangetrokken voelen. We kunnen ons bewustzijn en zodoende ook ons leven bewust beïnvloeden, bijvoorbeeld door middel van positief denken. we beseffen alleen vaak niet dat we maar een klein deel van wat we denken en voelen bewust ervaren. De meeste vooronderstellingen en overtuigingen die ons denken en handelen bepalen liggen verscholen in ons onderbewuste, waartoe we niet zo gemakkelijk toegang hebben. die verborgen gedachten en overtuigingen kunnen ons een leven lang tegenslag bezorgen zonder dat we weten waardoor dat komt. Dit boek kan je helpen te ontdekken wat je werkelijke overtuigingen en drijfveren zijn. Daarbij zal het je helpen op welke manier dit onderbewustzijn is te (her) programmeren.

NLP Boeken:


Zoals je ziet heel wat NLP boeken te vinden. Vind het boek dat bij jou interesse aansluit.

 

 

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.