[campaign] proefles paardencoaching januari - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.
*Het inschrijven voor een proeftraining is onder voorbehoud. We houden nauwlettend het advies van het RIVM in de gaten met betrekking tot het kunnen aanbieden van fysieke trainingen op locatie. Je ontvangt persoonlijk bericht.

Grijp nú je kans en volg onze gratis proeftraining paardencoachopleiding!

 Is werken met paarden je passie?
 En krijg je energie van mensen helpen?
 
En wil je daar je beroep van maken?
 Wil je anderen laten ervaren wat paarden je kunnen leren over je eigen gedrag?
 En wil jij je verder ontwikkelen?

Dan is de gratis proefles Paardencoachopleiding iets voor je! Hierin vertellen we wat de vervolgopleiding je brengt. Tijdens de opleiding krijg jij handvatten om te leren coachen met behulp van paarden. Een groot deel van de opleiding is gebaseerd op de achtergrondkennis vanuit het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Hierdoor krijg je niet alleen tools om met de paarden aan de slag te gaan, maar leer je ook gesprekstechnieken – zodat je de cliënt helpt om van een probleem tot een oplossing te komen. Bovendien komen ook je persoonlijke thema’s aan bod tijdens de opleiding.

Wordt 2021 jóuw jaar?

 
Dit is je laatste kans om één van onze gratis proeftrainingen voor de paardencoachopleiding bij te wonen, want onze opleiding gaat bijna van start! Maak jij ook een vliegende start in 2021? Door nu in jezelf te investeren? Omdat je het belangrijk vindt om als persoon te groeien en je verder te ontwikkelen?
 
 Leer de paardentaal kennen

 Ontwikkel je coachvaardigheden
 Leer van professionals met jarenlange ervaring
 Deel je passie voor paarden
 Start of groei als coach
 Werk aan je eigen ontwikkeling

Dat wil jij toch óók? 

Locatie: Hippisch Centrum Boeyenkamp Cornwerd* (Friesland)

  • donderdag 21 januari – 19:30 
  • donderdag 18 februari – 19:30

Alle proeflessen vinden plaats van 19:30 – 21:30 uur.
Schrijf je in voor één van de proeflessen. Let op: vol = vol!

Voorlopig worden al onze paardencoach-trainingen georganiseerd onder voorbehoud. We houden nauwlettend het advies van het RIVM in de gaten met betrekking tot de maatregelen voor publieke bijeenkomsten. Bij aanmelding houden wij jou uiteraard persoonlijk op de hoogte.

 *De trainingslocatie is ingericht op de 1,5 meter. We houden ons aan de maatregelen door een beperkt aantal plaatsten aan te bieden. Zodra jij je inschrijft is jouw unieke plek in de manage gereserveerd.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de gratis proefles! 

Waarom InnerQi?

0
mensen getraind
0
jaar ervaring
0
op Springest

Twijfel jij nog over de Paardencoachopleiding?

Laat ons je helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past.

Wij hebben jarenlange ervaring met paardencoaching én zijn gespecialiseerd in het geven van communicatietrainingen. Je leert het vak dus van echte professionals – die bovendien jouw bevlogenheid met paarden delen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, omdat we met kleine groepen werken. Daardoor hebben we tijdens de opleiding alle aandacht voor jou.

Wat anderen vinden van de proefles Paardencoaching

Sonja Oosterdijk

‘Door deze opleiding heb ik persoonlijk een enorme groei ervaren. Het heeft mij handvatten gegeven om dit door te geven en te mogen genieten om ook anderen dit te laten ervaren. De opleiding voelde vanaf dag 1 als thuiskomen. Het was zeer gezellig en leerzaam. Ik kan het iedereen aanraden.’Ellen van den Oudenrijn

‘Goede combinatie van theorie, praktijk en ervaringen uitwisselen. Ik weet dat er nog veel te ontdekken valt, en dat is een leuk vooruitzicht! Kort samengevat: ben je op zoek naar een goede opleiding waarbij NLP en coaching met/zonder paard toegepast wordt? Dan ben je bij InnerQi op het juiste adres. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.’

Willem Bijlsma

‘Voor mijzelf, vind ik het altijd weer ontroerend te zien wat er altijd weer gebeurd tijdens een sessie met de paarden en de coachee, en wat voor effect dat heeft.
Het heeft mij geïnspireerd om er mee verder te gaan .
Al met al , vond ik het een hele mooie opleiding .
Ik gun iedereen deze reis , ongeacht of je er mee verder gaat en wilt of niet.’

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.