[campaign] proefles paardencoaching oktober - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.
banner (6) (1)

Benieuwd wat een paardencoachopleiding voor jou kan betekenen? 

Volg de gratis proefles Paardencoachopleiding!

Is werken met paarden en mensen je passie? En wil je daar je beroep van maken? Wil je anderen laten ervaren wat paarden je kunnen leren over je eigen gedrag? Dan is de gratis proefles Paardencoachopleiding iets voor je! Hierin vertellen we wat de vervolgopleiding je brengt.

  • Leer de paardentaal kennen
  • Ontwikkel je coachvaardigheden
  • Professionals met jarenlange ervaring
  • We delen je passie voor paarden
  • Geschikt voor startende coaches

Tijdens de opleiding krijg jij handvatten om te leren coachen met behulp van paarden. Een groot deel van de opleiding is gebaseerd op de achtergrondkennis vanuit het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Hierdoor krijg je niet alleen tools om met de paarden aan de slag te gaan, maar leer je ook gesprekstechnieken – zodat je de cliënt helpt om van een probleem tot een oplossing te komen. Bovendien komen ook je persoonlijke thema’s aan bod tijdens de opleiding.

Twijfel jij nog over de Paardencoachopleiding?

Laat ons je helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past.

Wij hebben jarenlange ervaring met paardencoaching én zijn gespecialiseerd in het geven van communicatietrainingen. Je leert het vak dus van echte professionals – die bovendien jouw bevlogenheid met paarden delen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, omdat we met kleine groepen werken. Daardoor hebben we tijdens de opleiding alle aandacht voor jou.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de gratis proefles!

Nieuwsgierig geworden naar Paardencoachopleiding? Kom dan naar de gratis proefles NLP in Cornwerd, zodat je een voorproefje krijgt en ál je vragen kunt stellen.

Datum proeflessen Paardencoaching:

donderdag 22 oktober of donderdag 29 oktober

Locatie:
Onze proeftrainingen worden gegeven in Friesland. Hippisch Centrum Boeyenkamp – Cornwerd.

Alle proeflessen vinden plaats van 19:30 – 21:30 uur.
Schrijf je in voor één van de proeflessen. Let op: vol = vol!

Wat anderen vinden van de proefles Paardencoaching

Sonja Oosterdijk

‘Door deze opleiding heb ik persoonlijk een enorme groei ervaren. Het heeft mij handvatten gegeven om dit door te geven en te mogen genieten om ook anderen dit te laten ervaren. De opleiding voelde vanaf dag 1 als thuiskomen. Het was zeer gezellig en leerzaam. Ik kan het iedereen aanraden.’Ellen van den Oudenrijn

‘Goede combinatie van theorie, praktijk en ervaringen uitwisselen. Ik weet dat er nog veel te ontdekken valt, en dat is een leuk vooruitzicht! Kort samengevat: ben je op zoek naar een goede opleiding waarbij NLP en coaching met/zonder paard toegepast wordt? Dan ben je bij InnerQi op het juiste adres. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.’

Willem Bijlsma

‘Voor mijzelf, vind ik het altijd weer ontroerend te zien wat er altijd weer gebeurd tijdens een sessie met de paarden en de coachee, en wat voor effect dat heeft.
Het heeft mij geïnspireerd om er mee verder te gaan .
Al met al , vond ik het een hele mooie opleiding .
Ik gun iedereen deze reis , ongeacht of je er mee verder gaat en wilt of niet.’

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.