Christine Wijshake - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

In mijn loopbaan is beweging maken in processen en gedrag van medewerkers een rode draad. Na ruim 10 jaar in vaste en tijdelijke dienstverbanden te hebben gewerkt heb ik de stap naar zelfstandigheid gezet. Inmiddels werk ik al weer 10 jaar als zelfstandig interim-manager, coach en procesbegeleider. Met name binnen de non-profit heb ik mijn sporen verdiend. Wat ik het leukste vind om te doen is om mensen te faciliteren om het beste uit zichzelf te halen. En daarnaast medewerkers binnen organisaties te verbinden met de bedoeling van Christine Wijshakede organisatie. Dit doe ik door oprecht vragen stellen naar de missie en visie van de organisatie en de drijfveren en overtuigingen van de medewerker.

Ik maak snelle scherpe analyses en spiegel mogelijke incongruentie in handelen van management of medewerkers. De kunst van het vragen stellen tijdens coaching of het leiding geven aan een team helpt om benodigde veranderingen helder te krijgen. Dit doe ik graag wandelend door de natuur of met inzet van paarden. Beiden zijn vaak veel effectiever dan een gesprek aan tafel tegenover elkaar. Wandelen zet je in beweging, zowel fysiek als mentaal. En de natuur nodigt uit tot loslaten en in verbinding komen met jezelf. Het mooie aan het inzetten van paarden vind ik dat zij niet oordelen en reageren op dat wat er in het moment gebeurt. Elke keer weer ben ik onder de indruk van het effect wat een paard brengt bij coachees.

In mijn eigen handelen gebruik ik vaak het volgende advies: er zijn altijd honderd redenen om dingen niet te doen én er is altijd één reden om iets wel te doen. Dus als je iets wilt en iets kunt, doe het dan!

Wat zeggen anderen over mij:

‘Christine heeft mij regelmatig een spiegel voor gehouden en laten zien waar mijn verantwoordelijkheid ligt. Ze verstaat de kunst van ‘de juiste vragen blijven stellen’. En mijn antwoorden geven met de ruimte om me verder te ontwikkelen. Een coach met wie je kunt sparren en niet onbelangrijk, ook veel kunt lachen!’ (Kwaliteitsfunctionaris bij een gemeente)

‘Sterke punten van Christine zijn haar coachende vaardigheden en zeer effectieve gesprekstechnieken. En ze is een bijzonder prettig mens in de omgang en samenwerking.’ (Leidinggevende bij een gemeente)

‘Christine is energiek, sterk in 1 op 1 coachen waarbij ze ook minder bekende technieken hanteert. Ze is analytisch en sterk gericht op resultaten boeken met haar inzet. Veranderen van A naar B, via B is haar motto, drijfveer en kwaliteit.’ (Gemeentesecretaris)

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.