Innerqi – effectieve coaching met paarden

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Soms, wanneer de communicatie niet goed gaat, is het niet duidelijk te merken waar het aan ligt. Je kunt zelf dan niet de vinger op de zere plek leggen maar het is wel belangrijk om de communicatie vanuit jezelf te verbeteren. Een heel goede manier om je gedrag voor jezelf duidelijk te maken, is coachen/coaching met paarden . Omdat paarden behoefte hebben aan duidelijke leiding met een concrete opdracht, gedragen ze zich alleen zoals jij dat wilt op het moment dat je resoluut handelt.

Coachen/Coaching met paarden

Coaching met paarden leidt tot effectieve communicatie: je leert immers voor jezelf hoe je duidelijk tegenover het paard moet zijn. Dit is een reflectie op je gedrag in het dagelijks leven. Daarom noemen we bij Innerqi de training “Paard als Spiegel”. Misschien is het moeilijk om tijdens de coaching met paarden te ontdekken dat je leiderschap of grenzen stellen lastig vindt. Maar de feedback die je van ons krijgt, komt altijd op een positieve manier. We willen bij Innerqi ervoor zorgen dat je manier van communiceren met het paard optimaal wordt, wat leidt tot een tevreden gevoel in jezelf en een betere communicatie in het bedrijf.

Innerqi, expert in coaching met paarden!

Ben je benieuwd geworden naar onze coaching met paarden? We coachen met paarden op verschillende plekken in Friesland, Overijssel, Drenthe, Noord-Holland en Utrecht. Je kunt een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend gesprek, om te zien of we jou met coaching met paarden verder kunnen helpen. We gaan tijdens de paardencoaching praktisch en gericht aan het werk, waarbij we jou af en toe vragen waarom je op een bepaalde manier handelt. Door deze inzichten gaan we samen een stappenplan opstellen hoe jij voor jezelf hier verder mee aan de slag kunt. Lukt dit niet alleen dat gaan we samen aan de slag waarbij je in meerdere sessies wordt gecoacht.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.