Gratis download: De geheimen van verbindend leiderschap

Zo positioneer jij jezelf als leider voor je team zonder te hoeven lijden

Wat zeggen onze tevreden klanten?

“Dankzij de training ben ik van CFO naar CEO gegaan. Natuurlijk had ik al veel kennis en een goede reputatie binnen de organisatie. Maar door de veel betere verbinding met mijn collega’s en mijn sterk verbeterde gesprekken en inlevingsvermogen kreeg ik de functie die ik uiteindelijk ambieerde. Het zijn leerzame trainingen waarin veel waardevolle elementen zitten.”
- Hans
“Met ons MT een training gevolgd bij Innerqi. Een zeer inspirerend traject met goede begeleiding. Feedback van paarden geeft een mooie uitvergroting van gedrag van ons techneuten. Ferdinand was goed in staat om zich in te leven in onze manier van werken. De opbouwend kritische vragen kwamen daardoor vanzelf. Ik heb het ervaren als een fijn traject.”
- Ad Ordelman
“Ik heb Ferdinand gevraagd een kernachtige workshop te geven waardoor managers inzicht kregen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ferdinand heeft aan een half woord genoeg en weet mensen in positieve zin een spiegel voor te houden, zodat ze zelf met "de oplossingsrichting" kunnen komen. Een goede trainer die aanzet geeft tot duurzame resultaten.
- Petra van der Zee

Een goede leider heeft een duidelijke visie, weet wat hij wil, weet hoe succes er uit ziet en hoe hij succes kan bereiken.

Ferdinand Aukes, InnerQi

Waarom is verbindend leiderschap zo belangrijk?

Tegenwoordig is verbindend leiderschap enorm belangrijk, zowel voor jezelf als voor je team. Leiderschap gaat niet langer alleen om het uitzetten van taken, maar om het opbouwen van sterke relaties en het stimuleren van samenwerking. Door te luisteren en aandacht te geven, zorg je voor een plek waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Als verbindende leider ben je in staat om je team te inspireren en te motiveren, waardoor de productiviteit en de tevredenheid van alle teamleden toenemen. Bovendien draagt verbindend leiderschap bij aan een positieve werkcultuur waarin open communicatie en vertrouwen centraal staan. 

 

Door verbinding te maken met je teamleden, kun je hun sterke punten benutten en hen helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Dit resulteert niet alleen in persoonlijke groei, maar ook in een hechter team dat samen successen kan vieren en de verschillende uitdagingen samen aanpakt en overwint. Op de lange termijn leidt verbindend leiderschap tot meer tevredenheid en betrokkenheid onder teamleden, wat weer leidt tot minder verloop en een betere bedrijfscultuur. De vraag is, wanneer start jij met verbindend leiderschap binnen jouw bedrijf?Wij van InnerQi, laten je de kracht van verbindend leiderschap ervaren op een bijzondere manier

Meer weten over verbindend leiderschap en hoe je dit toepast in de praktijk?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-book naartoe sturen?

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book