In 3 maanden jóuw doel halen met YUMP?

 

Wil jij aan de slag met het realiseren van jouw diep gekoesterde dromen? Wil jij nu eindelijk dat ene doel behalen en lukt het maar niet? Dan hebben wij nu iets héél moois voor je: onze online module doelen stellen! Met tijdelijk een heel fijn tarief. 

Ken je dat?

 

Je blijft taken uitstellen?
Je hebt geen focus en bent laat je door de kleinste dingen afleiden?
Je baalt van jezelf dat het maar niet lukt om dichterbij je doel te komen en stelt jezelf teleur?
Je ziet overal beren op de weg naar je doel?
Je bent bang dat het je toch niet gaat lukken?
Je weet niet hoe je moet beginnen?
Je hebt moeite om je doel concreet te maken?

Herkenbaar? Dan is de module ‘doelen stellen’ écht iets voor jou! Dat het lastig is om een doel te stellen én te behalen is, weten we als geen ander. We zien dit veel – bij ons zelf en de mensen om ons heen. Daarom hebben we deze module met veel liefde en aandacht ontwikkelen. Want wij geloven erin dat je doelen nastreven je een gelukkiger en krachtiger mens maakt. Ook jij! En zeg nou zelf: dat wil je, toch?

Wat krijg je allemaal?

Levenslange toegang tot de online module ‘doelen stellen’

Als jij meedoet aan onze challenge krijg je exclusieve toegang tot onze online omgeving: deze zit boordevol lesmateriaal, inspirerende video’s (speciaal voor deze module opgenomen) en afbeeldingen ter illustratie. Alles is overzichtelijk en logisch ingedeeld in hoofdstukken. Je krijgt levenslange toegang tot deze content, waardoor je alles na het afronden van de module als naslagwerk kunt gebruiken.

Wekelijkse mails met tips en tricks

Dat het voor jou lastig kan zijn om thuis een online module te volgen snappen we. (Je volgt niet voor niets een module ‘doelen stellen’, toch? 😉). Wij proberen er dus alles aan te doen om je – letterlijk –  bij de les te houden. Daarom sturen we wekelijks een mail om je te motiveren, te inspireren en je handvatten te geven om hier één groot succes van te maken.

Toegang tot onze online community

Je bent niet de enige die graag persoonlijke doelen wil halen en daar wat ondersteuning en handvatten voor kan gebruiken. En het voelt altijd fijn om te zien dat je niet alleen bent, toch? Daarom hebben wij een online community opgericht voor iedereen die meedoet. Superleuk! Want zo kunnen jullie onderling voorbeelden, inspiratie, tips, ervaringen en verhalen uitwisselen. Heb je een succesje behaald? Leuk om dat te delen en anderen te motiveren.

Een tijdelijke spectaculaire korting voor jou

Deze challenge is een serieuze online (les)module, waar ik net zo hard aan heb gewerkt en minstens zoveel tijd en aandacht in heb zitten als in mijn reguliere opleidingen. Dat betekent dat deze module een waarde heeft van minimaal €700,-. Dit is the real deal dus.

Maar… ik bied ‘m nu tijdelijk aan voor maar €57,-! Dat is een korting van maar liefst 92%. 

WAUW! Lees je dat goed? Ja, dat lees je goed. Deze module kost nú maar €57 in plaats van €700,-. 

Let wel op: dit is een tijdelijke introductieprijs, want later dit jaar verhoog ik de prijs naar het reguliere tarief. Ik bied deze exclusieve prijs ook niet aan iedereen, dit is een ‘limited offer’ aan mijn trouwste volgers. Lucky you! 😉

Waarom bied ik een korting van 92%?

 

Ik word er blij van om andere mensen te helpen op de weg richting hun dromen. Doelen behalen is daar een groot en hele belangrijk onderdeel van. Daarnaast zitten we nu met z’n allen in een gekke tijd. Zonder daar verder over uit te wijden, weten we allemaal dat het soms een uitdaging is. Sommigen zijn hun baan kwijt en hebben geen groot budget, anderen zitten geïsoleerd en hebben moeite om structuur te vinden of een nieuwe hobby op te pakken. Kortom: tijd en gelegenheid (soms noodzaak) voor verandering. Die verandering hoop ik met deze module te brengen, leuk te maken én hiermee ook zoveel mogelijk mensen mee te bereiken. Vandaar mijn keuze voor deze absurde korting.  

 

Word een gelukkiger mens!

 

Ken je dat gevoel? Dat je iets heel graag wilde, omdat je een droom had? Een promotie, een huis kopen, 5 kilo afvallen, 10 km hardlopen, een onderneming starten of wat dan ook maar. En dat je uiteindelijk hierin slaagde. Weet je nog dat gevoel toen dit lukte? Blijheid, trots, energie, euforie, geluk, zelfvertrouwen. Dát gevoel. Dat gevoel is onbeschrijflijk, maar het voelt zó goed. Dat gevoel gun ik jou weer, keer op keer. Dáárom ontwikkelde ik deze module. Opdat je je doelen daadwerkelijk behaalt. Dat kan ook met hele kleine dingen zijn. Zolang je maar een doel hebt en durft te dromen.

Wil jij dit ook?

Meer energie omdat je bezig bent met wat jij belangrijk vindt?
Een groeiend zelfvertrouwen omdat je dingen voor elkaar krijgt?
Werken aan je persoonlijke ontwikkeling?
Nieuwe ervaringen en/of kennis opdoen?
Je goede voornemens eens écht uit laten komen?
Een vet goed succesverhaal hebben?
Megatrots zijn op jezelf?
Een gelukkiger mens zijn?

Schrijf je dan vandaag nog in en je dromen zullen volgen!

Online module doelen stellen

Maak het mee!

 Informatieve en prikkelende lesstof in tekst én video
Twee toegewijde begeleiders voor persoonlijke ondersteuning
 Een online community met alle deelnemers
 Aan de slag met je doel in je eigen tempo

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book