IEMT introductietraining - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei. IEMT introductietraining - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Webinar Masterclass IEMT

Gratis webinar Integral Eye Movement Therapy voor coaches en therapeuten

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy. Het is een innovatieve methode om snel verandering bij iemand teweeg te brengen. De methode is heel geschikt voor mensen die vastzitten in negatieve vastgeroeste patronen – patronen die niet meer functioneel zijn. Met IEMT kan iemand daadwerkelijk losgeweekt worden van deze patronen en kun je:

Werken op de herinnering van emoties
Werken op issues rondom identiteit/zelfbeeld
Werken met mensen die hun probleem niet kunnen benoemen
 Saboterende strategieën herkennen en aanpakken
Effectief werken op depressies, angst en continue zorg
Elegant werken met PTSS
Fysiologie kunt gebruiken
 Onderscheid maken in de verschillende niveaus van probleemervaring

De methode biedt veel meer mogelijkheden, waardoor je kan werken op de probleemervaring van de cliënt. Oók als hij of zij het probleem niet goed in woorden kan uitdrukken.

Over InnerQi

Anderen in hun kracht zetten, daar draait het om bij InnerQi. Wij vinden het onze grote taak op deze wereld om eraan bij te dragen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. Dat komt in alles wat we doen terug: het is wat we cursisten meegeven, het kenmerkt hoe wij anderen behandelen, maar het typeert ook hoe wij in het team met elkaar omgaan. Alles doen wij met het doel om onze medemens in zijn kracht te zetten, iemands kwaliteiten naar boven te halen en te laten floreren én dromen uit te laten komen.

Met deze missie is InnerQi – wat letterlijk innerlijke kracht betekent – 15 jaar geleden opgericht. En nog steeds is het de kern van ons bestaan, nog steeds is het datgeen waar we het allemaal voor doen en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Omdat wij erin geloven dat iedereen een innerlijke kracht heeft. Die willen wij aanboren, aanwakkeren, stimuleren en laten bloeien. Want als je doet waar je passie ligt en waar je plezier uithaalt, word je niet alleen een gelukkiger mens, maar inspireer je de mensen om je heen.

Lees meer

Beoordeling: 9,3

Onze cursisten beoordelen ons met een 9,3.

Persoonlijke aanpak

Elk individu heeft een innerlijke kracht. Onze opleidingen bestaan daarom uit kleine groepen.

Erkende opleidingen

CRKBO geaccrediteerd en aangesloten bij NVNLP.

Wat kun je met IEMT

Trauma's verwerken en loskomen van negatieve patronen!

Bij IEMT wordt gebruik gemaakt van bepaalde bewegingen met de ogen. Door die bewegingen worden ontstaan er op neurologisch niveau nieuwe verbindingen. Het is wetenschappelijk bewezen dat technieken met oogbewegingen heel effectief zijn bij het verwerken van traumatische herinneringen of beelden. Het resultaat? De emotionele lading van herinnering neemt af na IEMT.

Met IEMT kun je – met de belevingswereld van de cliënt als uitgangspunt – verandering creëren op neurologisch, emotioneel, psychologisch en fysiek niveau. Het mooie hiervan is dat je zo het natuurlijke verwerkingsvermogen van de cliënt activeert. Daardoor komt de verandering van binnenuit. Zo kan iemand zichzelf losmaken van zijn/haar belemmerende patronen én de vrijheid en ruimte ervaren die ze nodig hebben om hun eigen pad te volgen.

Ja, ik meld mij graag aan

Voor wie is de Masterclass?

Coaches, therapeuten en andere professionals uit het werkveld!

Voor iemand die:

 anderen wil ondersteunen bij het verwerken van ervaringen
 cliënten met traumatische ervaring(en), angst of depressies behandelt
 zich willen specialiseren in deze methode
 anderen wil helpen los te komen uit vastgeroeste patronen
 werkt met mensen die hun probleem niet (goed) kunnen benoemen

Ben je al enthousiast over deze masterclass? Schrijf je dan meteen in!

Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan voor de Masterclass IEMT

Nieuwsgierig geworden naar de masterclass? Schrijf je dan nu in en verzeker je van een plekje op onze trainingslocatie in Deventer!

Ja, ik meld mij graag aan

Wat zeggen anderen over InnerQi opleidingen

“Ik heb vooral geleerd om beter naar mezelf te luisteren, om voor mezelf op te komen en mijn grenzen duidelijk aan te geven. Daarnaast heb ik veel gesprekstechnieken geleerd en dat maakt de communicatie in verschillende situaties nu een stuk effectiever.”

Joke Groneveld
Coördinator planning

“Voor mij was de NLP Practitioner een enorm waardevolle opleiding om mij als coach te ontwikkelen naar een hoger (onbewust) niveau. Het heeft me handvatten gegeven om met meer zelfvertrouwen én kennis mensen te kunnen begeleiden.”

Marion Steinkamp 
Business Consultant

“Een heldere en kritische blik op mijn manier van handelen, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om veranderingen door te voeren. ‘De excuusjes’ om dingen op een bepaalde manier te doen werden snel onderuit gehaald en samen werd er gekeken naar een oplossing.”

Lisette Cornelissen
Docent Engels

Praktische informatie:

Over Hanneke van der Voort

De masterclass Integral Eye Movement Therapy (IEMT) wordt verzorgd door Hanneke van der Voort. Zij is gediplomeerd NLP trainer en gespecialiseerd in het geven van IEMT trainingen.

De gratis introductie over IEMT vindt plaats op onze trainingslocatie in Deventer, maar je kunt de gratis introductie ook online volgen via ons webinar. Je voorkeur selecteer je tijdens het aanmelden.

De gratis introductie over IEMT start om 19.30 uur en we eindigen om 21.00 uur.

Locatie Deventer:
Zutphenseweg 55,  7418 AH Deventer

Eerstvolgende introductietrainingen IEMT:
– donderdag 30 september IEMT online webinar
– vrijdag 15 oktober IEMT trainingslocatie Deventer
– dinsdag 19 oktober IEMT online webinar

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.