Coaching met paarden anders dan gewone coaching, Grote impact

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Als jij doet wat jij altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Veranderen is soms nodig, maar vaak ook moeilijk. Als je niet weet waar je moet beginnen, is coaching met paarden een unieke en geweldige manier om snel tot inzicht te komen.

Meer impact, meer helderheid door coaching met paarden

Dat kan in een van onze groepstrainingen. Maar nog meer impact krijgt het als je individueel aan het werk gaat. Alleen jij, je coach en het paard.
Want mensen blijken vaak niet zo duidelijk te communiceren als ze denken. Jij misschien ook niet. Je zegt het één, maar bedoelt het ander. Dit veroorzaakt een hoop onnodige vertragingen en problemen.

Coaching met paarden is een unieke beleving

In een groepstraining kun je daar zelf de vinger al achter krijgen. Maar in de individuele coaching pakken we nog verder door. We hebben – en nemen – de tijd om door te prikken tot de kern. Om vervolgens direct over te gaan tot het verwerken van die informatie en het omzetten in ander gedrag.
Deze coaching dwingt je leiding te geven, maar wel met respect. Een paard zal alleen luisteren als de opdracht eenduidig en direct is. Non-verbale communicatie is daarbij van essentieel belang.

Maak je echt contact? Straal je uit wat je bedoelt? Het paard is als een spiegel. Vaak confronterend, altijd leerzaam. Paarden coaching is daarom een unieke manier om te leren en te ervaren.

Wil je:

  • effectiever communiceren?
  • leren grenzen te stellen en/of te verleggen?
  • verbeteren in samenwerken?
  • je leiderschap verder ontwikkelen?
  • of je doelgerichtheid verbeteren?

Gebruik samen met ons het paard als een spiegel. Wat je geeft, is wat je krijgt!

Werkwijze coaching met paarden

De begeleiding door ons als paardencoach is dusdanig, dat het soms best confronterend kan zijn. Maar wij geven feedback op een positieve manier, zodat er altijd een leermoment is en/of een gedragsverandering ontstaat. Jij staat centraal, je wordt gespiegeld in jouw communicatie en gedrag. Wij laten jou zien wat voor effect dat op anderen heeft. Er worden jou vragen gesteld om je meer bewust te laten worden waarom je dingen wel en/of niet doet. Je hoeft niet te leren omgaan met paarden. Je hoeft het paard niet eens aan te raken als je dat niet wilt. En je zult beslist niet de eerste zijn die diep onder de indruk raakt van de impact van onze manier van werken met paarden.

Locaties:

Coaching met paarden is voor ons op vele plaatsen mogelijk. We werken niet alleen op verschillende plekken in Friesland, maar ook in Overijssel, Drenthe en Noord-Holland hebben we diverse locaties waar we kunnen werken.

Kennismaken?

Ja graag!

 

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.