Een NLP cursus Overijssel volgt u bij Innerqi te Deventer

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Wanneer je graag je kwaliteiten op het gebied van communicatie wilt verbeteren, is een NLP cursus in Overijssel bij Innerqi wat voor jou. Bij onze NLP training leer je wat de gevolgen zijn van je manier van communiceren, en hoe je je op de meest effectieve manier verbaal en non-verbaal kunt uitdrukken.

NLP cursus Overijssel

Neuro linguïstisch programmeren leert je tevens hoe je effectief je doelen kunt bereiken. Bij  NLP is bewustwording van groot belang. Je kunt bij ons verschillende trainingen volgen: NLP in één dag, waarbij we je de beginselen van NLP aanleren. Bij onze NLP cursus in Overijssel van vier dagen leer je de basisprincipes wat grondiger en leer je deze toepassen op je eigen situatie, zodat je ze ook in je omgeving in de praktijk kunt brengen. Wanneer je de NLP cursus in Overijssel van twintig dagen volgt, word je NLP Practitioner. Als practitioner leer je de technieken van de NLP opleiding toepassen op verschillende situaties. De NLP practitioner opleiding is een goede basis voor het coachen en begeleiden van andere mensen, maar vooral eerst voor jezelf.

De NLP trainers van InnerQi:

Wil je weten wie de trainers van InnerQi zijn? Michelle Rambonnet en Ferdinand Aukes stellen zich graag aan u voor.

Waar volg je de NLP cursus Overijssel?

Innerqi heeft ervaring met het geven van een NLP cursus in Overijssel en Friesland. Daarnaast geven wij ook trainingen voor communicatieve vaardigheden, trainingen met paarden en leiderschapstrainingen. Je vindt ons te Deventer aan de Zutphenseweg 55.

Praktische NLP training

Bij Innerqi streven we ernaar om tijdens de cursus iedereen zijn eigen kracht naar boven te laten halen. De feedback die je van onze professionele trainers krijgt, is bedoeld om te gebruiken in het dagelijks leven. Daarom werken we bij Innerqi praktisch gericht. Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Innerqi!

Wat leer je in de NLP cursus?

  • Beter gebruikmaken van je non-verbale communicatie, zodat anderen je beter begrijpen
  • Doorzien van de invloed van je gedachten op je eigen gesteldheid, waardoor je keuzevrijheid krijgt in je gevoelens en emoties.
  • Effectief ander gedrag in te zetten, zodat je effectiever en met meer plezier je werk doet
  • Te anticiperen op het gedrag van een ander persoon waardoor er een betere verstandhouding ontstaat.

Welke NLP technieken en theorie ga je leren?

Ten eerste leer je de algemene basis aspecten van Neuro Linguïstisch Programmeren en de basis aannames. Vervolgens nemen we je mee hoe we waarnemen en welke filters we toepassen op informatie. Het Representatie systeem is het systeem hoe we informatie in ons brein verwerken en vervolgens weergeven.

Je leert het toepassen van goed Rapport: Hierbij zijn een aantal elementen van belang. De balans tussen het afstemmen op de ander en op jezelf.  Het matchen en spiegelen van houding, gebaren, mimiek en ademhaling. Maar ook het matchen van je stemgebruik en woorden zal aan de orde komen. Als laatste onderdeel zal backtracken aan de orde komen.

 

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.