NLP cursus Overijssel

Wanneer je graag je kwaliteiten op het gebied van communicatie wilt verbeteren, is een NLP cursus in Overijssel bij Innerqi wat voor jou. Bij onze NLP training leer je wat de gevolgen zijn van je manier van communiceren, en hoe je je op de meest effectieve manier verbaal en non-verbaal kunt uitdrukken.

NLP cursus Overijssel

Neurolinguïstisch programmeren leert je tevens hoe je effectief je doelen kunt bereiken. Bij de NLP cursus Overijssel is bewustwording van groot belang. Je kunt bij ons verschillende trainingen volgen: NLP in één dag, waarbij we je de beginselen van NLP aanleren. Bij onze NLP cursus in Overijssel van vier dagen leer je de basisprincipes wat grondiger en leer je deze toepassen op je eigen situatie, zodat je ze ook in je omgeving in de praktijk kunt brengen. Wanneer je de NLP cursus in Overijssel van twintig dagen volgt, word je NLP Practitioner. Als practitioner leer je de technieken van de NLP opleiding toepassen op verschillende situaties. De NLP practitioner opleiding is een goede basis voor het coachen en begeleiden van andere mensen, maar vooral eerst voor jezelf.

Wil je weten wie de trainers van InnerQi zijn? Michelle Rambonnet en Ferdinand Aukes stellen zich graag aan u voor.

Waar volg je de NLP cursus Overijssel?

Innerqi heeft ervaring met het geven van een NLP cursus in Overijssel en Friesland. Daarnaast geven wij ook trainingen voor communicatieve vaardigheden, trainingen met paarden en leiderschapstrainingen. Je vindt ons te Deventer aan de Zutphenseweg 55.

 

Bij Innerqi streven we ernaar om tijdens de NLP cursus in Overijssel iedereen zijn eigen kracht naar boven te laten halen. De feedback die je van onze professionele trainers krijgt, is bedoeld om te gebruiken in het dagelijks leven. Daarom werken we bij Innerqi praktisch gericht. Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Innerqi!