NLP opleiding Apeldoorn | InnerQi

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Een doel van een NLP opleiding in Apeldoorn is om een sterkere versie van uzelf te worden. Dit doen we middels NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. We leren u om beter te communiceren en patronen te doorbreken. Samen met u werken we aan uw persoonlijke groei. Dat is onze passie.

Centraal in onze opleidingen:

Bij al onze NLP opleidingen staan de volgende meerdere onderwerpen centraal:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Communicatie
  • Zelfreflectie

Wilt u meer uit uw communicatie halen? Het volgen van een NLP opleiding in Apeldoorn of Deventer is uitdagend en inspirerend. Het biedt mogelijkheden voor iedereen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Het is geschikt voor mensen die willen leren om hun onderbewuste, bewust toe te passen in het dagelijks leven.

Waarom een NLP opleiding doen bij InnerQi?

Onze trainers zetten zich altijd in met enthousiasme en passie. Dit werkt erg aanstekelijk voor u en het maakt de opleiding leuker en leerzamer. Hiernaast is de opleiding erg gericht op de praktijk. U oefent veel zelf en observeert anderen. Het voordeel hiervan is dat u alles wat u heeft geleerd later gemakkelijker in de praktijk toe kan passen. U werkt gelijk aan de oplossing door tijdens de opleiding te oefenen met echte problemen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Een NLP opleiding in Apeldoorn volgen

NLP is een model dat een groot verschil kan maken in uw communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Door samen en vervolgens ook zelfstandig de NLP technieken te oefenen, groeit uw zelfvertrouwen. Dit resulteert in een groot gevoel van keuzevrijheid. U leert om de regie van uw leven in eigen handen te nemen en te behouden. Hebben we uw interesse gewekt in een NLP opleiding in Apeldoorn? Bekijk dan eens onze NLP opleidingen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gratis proefles volgen? Klik hier.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.