Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Over Angela Jason

‘Ik ben Angela, moeder van twee dochters en woonachtig in het prachtige Friesland. Bij InnerQi werk ik als office manager – ik noem mezelf ook wel eens het manusje van alles. Ik ben namelijk verantwoordelijk voor het agendabeheer, de (loon)administratie, bestellingen, de inkomende mails. Tijdens opleidingsdagen zorg ik ervoor dat er lunch is en iedereen een lesmap heeft. Van alles wat en lekker afwisselend dus.

Hoe ik mezelf zou omschrijven? Ik hou ontzettend van lachen, maar kan ook serieus zijn. Ik ben zorgzaam, avontuurlijk en nieuwsgierig. Ik hou van muziek en vooral van vrouwelijke artiesten, zoals Anouk en Pink. Mijn favoriete nummer van dit moment is ‘Goed voor mij’ van Edsilia Rombley en Kenny B. Die is zo lekker swingend en zet ik altijd op als ik niet uit bed kan komen.

Verder hou ik van dansen, lezen, koken en reizen. Ik zou nog heel graag eens willen reizen door Japan, de Filipijnen, Argentinië of de natuurparken in Noord-Amerika. Als ik financieel onafhankelijk zou zijn en dus voor het geld niet meer zou hoeven werken, zou ik 50/50 reizen en werken. Het ene half jaar reizen en het andere werken. Ik vind mijn werk bij InnerQi namelijk echt heel leuk en heb het enorm naar mijn zijn.

Mijn levensmotto is: ‘Wat gij zelf niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.’ Lekker oud-Hollandsch, maar nog steeds waar.’

Angela Jason
Office manager

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven