Brenda Vrieze - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Communicatie en presentatie trainerVan jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alle vormen van communicatie. Van reclame tot gedichten, speeches en voorlichtingscampagnes. De studie Communicatie was dan ook een logische keuze.

Het psychologische aspect van Communicatie

Na 5 jaar bij diverse PR en marketingadviesbureaus gewerkte te hebben, kreeg ik steeds meer interesse in het psychologische aspect van communiceren. Hoe komt een boodschap over? Wat zijn de succesfactoren van het effect van je communicatie? En hoe kun je die vergroten? Om daar meer inzicht te krijgen, ben ik me gaan verdiepen in NLP, waarin ik vele interessante antwoorden en inzichten vond.

Presentatie- en Communicatie trainingen

Inmiddels geef ik al weer vele jaren communicatie, presenteer- en sollicitatietrainingen. Waaronder de Training Authentiek Presenteren met storyelling en de training Begin! Van je doelen dromen naar je doelen doen. Naast NLP maak ik in deze trainingen gebruik van het gedachtegoed van systemisch werk, bodywork, narratieve (loopbaan)coaching en persoonlijke ontwikkeling in het algemeen. In mijn trainingen gebruik ik een combinatie van al deze kennis en inzichten en modellen. En ijk ik afhankelijk van de vraag welk model, theorie of oefening het beste past bij de vraag.

Authentieke Communicatie

Mijn stijl typeert zich door een mix van humor, diepgang, warmte, resultaatgerichtheid, motivatie en inspiratie en het geven van oprechte feedback. Vaak zien we maar een deel van onszelf. Of zijn zo gewend geraakt om een ding van onszelf  op de voorgrond zetten, dat we andere delen van onszelf vergeten. Jezelf (weer) laten zien in al je facetten is een van mijn belangrijkste uitgangspunten in de trainingen. Dat kan door elkaar echt ontmoeten in de training en van en met elkaar te leren. Om vanuit daar en je eigenheid te ontdekken en je leven zo vorm te gaan geven, zoals jij dat wilt.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.