Thea van Drie - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Ik heb een grote passie voor paarden en ben altijd nieuwsgierig geweest in persoonlijke ontwikkelingen van mensen en teams. Ooit ben ik begonnen als verpleegkundige en later als ambulant hulpverlener. De laatste jaren heb ik veelal gewerkt als leidinggevende in de sector Zorg en Welzijn en bij een gemeente.

Na het volgen van de opleiding “coachend leidinggeven” heb ik de Paardencoach opleiding gedaan bij docenten die in Amerika door M. Roberts “Naturel Horsemanship” zijn opgeleid. Ik ben gecertificeerd paardencoach en heb diverse mensen met succes gecoacht.

Paarden komen in mijn leven, op verschillende manieren, telkens weer op mijn pad. Ik ben bevoorrecht dat ik mocht opgroeien tussen de pony’s en paarden. Bovendien heb ik op hoog niveau de paardensport beoefent. In het contact met paarden heb ik zelf ontdekt wat er echt toe doet. Deze ervaring gebruik ik in mijn paardencoachsessies.

Mijn kennis en ervaringen breng ik professioneel, praktisch en met veel enthousiasme over naar een groep en/of persoon. Dit krijg ik regelmatig als feedback tijdens coachsessies.

Ik leg makkelijk contact met anderen, hoor vaak dat ik rustig overkom en dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ik ben integer, sensitief en heb een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Ik ben praktisch- en oplossingsgericht ingesteld.

Ik ben altijd opzoek naar talenten van de ander, dat brengt mensen op een gezonde manier in beweging en dat maakt dat men vanuit die beweging een weloverwogen keuze kan maken. Mijn kennis en brede ervaring t.a.v. individuele- en teamontwikkeling zet ik op een professionele manier in om mensen en organisaties een stap verder te helpen.

Levensmotto: Waar ik blij van word is het coachen van mensen en teams waardoor ze meer met zichzelf en met anderen in verbinding komen. Het paard inzetten tijdens een coachsessie is als het ware de “spiegel van je ziel tegemoet treden”.

“de verandering begint bij jezelf”

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.