individuele coaching met paarden

Spiegelen met Paarden

Wil je jezelf verbeteren? Maar weet je niet hoe? Of krijg je wel eens commentaar op je gedrag, maar kun je je daar helemaal niet in vinden? Spiegelen met paarden helpt je verder.

Spiegelen met paarden is de perfecte manier om eerlijk, puur en zonder veroordeling geconfronteerd te worden met je zwakke en je sterke punten.

Een paard spiegelt namelijk precies jouw gedrag: hij zal je volgen als je leiding geeft.
Hij zal je terechtwijzen als je hem overdondert. En hij zal onzeker worden als jij niet weet wat je wilt.

Deze dag is ideaal als je: 

 • vaak besluiteloos bent of aan jezelf twijfelt
 • niet durft te zeggen wat je wilt
 • je communicatie wilt verbeteren
 • over je heen laat lopen
 • regelmatig conflicten hebt
 • denkt dat je geen talenten hebt
 • je meer bewust wilt worden van je eigen gedrag.

Eng? Raar? Zweverig?

De paarden waarmee we werken zijn absoluut veilig in de omgang. Wel zijn ze indrukwekkend, zeker voor mensen die zich vooraf niet konden voorstellen dat ze zo dicht naast een onbekend en vrijlopend paard zouden staan.

Het paard is slechts een middel waarmee jij heel snel inzicht krijgt in jezelf. Aan het eind van de dag weet je precies:

 • Welke verborgen signalen jij geeft
 • Hoe je beter kunt leiden en beter kunt volgen
 • Hoe je overkomt op anderen
 • En hoe je dat bijstuurt, simpelweg door de bewustwording!

Alleen of als team spiegelen met paarden

De eendaagse sessie met paarden geven we regelmatig op verschillende locaties. Je kunt je direct inschrijven via onze agenda. Omdat deze methode zo krachtig is, is het ook een vast onderdeel van een aantal van onze meerdaagse trainingen zoals onze teamtraingen. Wil jezelf paardencoach worden? klik dan op hier.

Heb je vragen?

Dat snappen we. Sinds wij Spiegelen met paarden in Nederland geïntroduceerd hebben, krijgen wij jaarlijks nieuwe mensen met dezelfde twijfels. Hier vind je de antwoorden. Overigens: de meeste twijfelaars blijken achteraf de grootste enthousiastelingen. Lees hun ervaringen op Springest en deel straks zelf ook je ervaring. 

Wil je nu eindelijk wel eens weten wat een paard jou te vertellen heeft, of jij hem?

Locaties: (omgeving) Cornwerd, Wapse, Hengelo en ook soms elders in het land.
Duur: 1 dag van 9.30 uur tot 17.00 uur. 
Datum: zie agenda en klik op aanmelden om je locatie te selecteren.
Prijs: € 95,- incl. koffie, thee en uitgebreide lunch.
Deelname: via open inschrijving.
Speciaal voor bedrijven: vraag offerte aan.

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde score:  
 11 reviews
Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden, of beter gezegd communiceren met paarden. Wat een geweldige ervaring. Je leert niet alleen van je eigen ervaring maar ook die van een ander. Ferdinand en Sita weten als geen ander hoe je deze ervaring kunt beleven. Van harte aanbevolen...............

Hendrik over Spiegelen met Paarden
Inspirerend

Een fantastische dag gehad! Confronterend en tegelijk magisch dat een paard zoveel over jezelf verteld. Zeer inspirerende dag!

Erg bijzonder

Deze dag is moeilijk in woorden te vatten. Vol verbazing en soms confronterend hebben we deze dag beleeft. Een aanrader!

Een bijzondere ervaring

Dankzij de goede en zeer prettige begeleiding van Ferdinand en Sita een bijzondere dag gehad. Het was een hele ervaring om mee te maken hoe paarden reageren. Het was een goed verzorgde dag. Dank je wel Ferdinand en Sita!

Bedankt

Wat een bijzondere dag heb ik beleefd. Een dag met een traan en een dag met een glimlach! Mijn angst voor paarden heb ik daar gelaten en een betere kijk op mezelf mee terug mee naar huis genomen. Bedankt Ferdinand en Sita voor deze heerlijke dag.

Nieuw inzicht

Al ruim 25 jaar heb ik ervaring met paarden en daarom van te voren een beetje sceptisch; ik weet hoe je een paard moet benaderen, wat valt er te leren? Toch op deze dag een verbluffend inzicht gekregen.... heel blij mee, bedankt Ferdinand en Sita

Een dag vol inzichten, inspirerend en leerzaam. Ik ben geen 'paardenmeisje' en daardoor ook totaal geen idee wat ik kon verwachten. De dag begon goed met een positieve sfeer in de groep! De paarden spiegelen jou gedrag, en dat was best intens en confronterend. Ik ging naar huis vol inzichten en een zeer bijzondere ervaring rijker. Bedankt Innerqi!

Joke Gröneveld over Spiegelen met Paarden

Een hele mooie, intense en bijzondere ervaring!Veel geleerd met dank aan de paarden, Sita en Ferdinand!Echt een ervaring rijker!

Verbinding

Wat een fantastische leerzame dag en wat een mooie inzichten over ‘in verbinding zijn’ heeft het mij gebracht! Ik pas ze nog dagelijks toe. Behalve dat paarden prachtige en fascinerende dieren zijn, geven ze direct terug wat je geeft, ik zou geen betere spiegel weten. Sita en Ferdinand weten dit alles in een mooi kader te plaatsen en met de juiste vragen een en ander in beweging te zetten.

Albert Wester over Spiegelen met Paarden
Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden. Goed verzorgde dag. Ferdinand en Sieta hebben ons de spiegel paard voorgehouden. Je leert van je eigen spiegelpaard, maar ook de momenten van de andere deelnemers zijn bijzonder om mee te maken. Een intensieve maar zeer leerzame dag. Van harte aanbevolen.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»