Teambuilding bedrijfsuitje bij Innerqi gezellig, leerzaam en effectief

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Teambuilding als bedrijfsuitje bij Innerqi is een combinatie van het nuttige met het aangename. Onze missie is het behouden van de positieve punten in jullie samenwerking en samen met jullie werken aan de verbeterpunten. Hoe verschillend een team kan zijn, iedereen kan leren om zorgvuldig te communiceren en te luisteren.

Teambuilding bedrijfsuitje

Innerqi wil ervoor zorgen dat elk lid van het team zich gewaardeerd voelt. Dit kan alleen wanneer er naar elkaar geluisterd wordt en iedereen zich bewust is van de gevolgen van zijn of haar eigen gedrag. Innerqi onderscheidt zich door de inzet van paarden bij de teambuilding. Paarden gedragen zich immers net als mensen in een samenwerkingsverband: ze vragen duidelijkheid en open communicatie, omdat ze anders de opdracht niet begrijpen. Onze coaches helpen met teambuilding tijdens jullie bedrijfsuitje jullie gedrag ten opzichte van de paarden en elkaar te analyseren. Hiermee gaan we dan verder aan het werk.

Innerqi: voor een gezellig teambuilding bedrijfsuitje met effect

Teambuilding is een serieuze aangelegenheid maar bij Innerqi houden we ook van ontspanning. Ook daarom is teambuilding ideaal als serieus en gezellig bedrijfsuitje. Na de teambuilding is er tijd voor een hapje en een drankje.

We maken graag een afspraak om jullie wensen in kaart te brengen. We verzorgen deze teamdag op verschillende locaties in het land. Dus ook bij jullie in de buurt. Dit kan een eenvoudige locatie zijn maar ook luxe. Tevens kunnen we in samenspraak met een van onze koks waar we mee samenwerken verschillende diners verzorgen. Liever een barbeque of een stamppot? Dat kan ook.

Kijk ook eens naar onze andere trainingen:

  • Wanneer je leidinggevende bent, kan onze Leiderschapstraining wat voor je zijn. Je leert dan hoe je het beste kunt luisteren naar je collega’s en hoe je zorgvuldig kunt communiceren.
  • We geven ook NLP trainingen: NLP in een dag, NLP in vier dagen of word NLP practitioner in twintig dagen.

Benieuwd naar hoe bij Innerqi teambuilding als bedrijfsuitje werkt? Stel je vragen en neem contact met ons op voor een gezellig personeelsuitje dat zich richt op teambuilding!

 

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.