Innerqi – teambuilding communicatie verbetert de samenwerking

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Een goed team bestaat uit mensen die hun mening geven, goed kunnen luisteren en samen door één deur kunnen. Innerqi helpt daar graag bij met teambuilding. Teambuilding verbetert de communicatie met de inzet van paarden. We bekijken het gedrag van de teamleden richting het paard en andersom. Hieruit kunnen onze ervaren en goed opgeleide communicatie trainers precies iemands sterke en minder sterke kanten destilleren.

Teambuilding communicatie

We noemen de training “Paardenfluisteren”, maar als collega’s is samenwerken als mensen natuurlijk ook van groot belang. De teambuilding communicatie is bedoeld om te helpen bij open communicatie en duidelijkheid in de groep. Effectief leidinggeven, respectvol samenwerken en meer inzicht in elkaar krijgen zijn enkele doelen die gesteld kunnen worden. Het is mogelijk om een training van een dagdeel, een dag of van twee dagen te volgen. Dit is afhankelijk van jullie vraag en mogelijkheden, die we graag bespreken in een gesprek om kennis te maken alvorens de teambuilding voor het verbeteren van jullie communicatie van start gaat. Dit betekent ook dat we van vele markten thuis zijn en mogelijke aanvullingen kunnen bieden om tot borging te komen. Ook een vervolgtraject voor zowel het gehele team als voor individuele deelnemers op maat is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Innerqi verbetert met teambuilding jullie communicatie in het bedrijf!

Wat betreft het werken met paarden tijdens een communicatie training is het niet nodig om ervaring te hebben of een speciale band met paarden. De paarden worden niet bereden en zijn een hulpmiddel bij de teambuilding voor jullie stijl van communicatie. Ook wanneer er teamleden bang zijn voor paarden kan deze training goed werken. Niemand hoeft iets te doen wat hij niet wil, al streven we wel naar het verleggen van grenzen. Wanneer je vragen hebt over onze stijl van teambuilding en communicatie, kun je altijd contact met ons opnemen!

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.