InnerQi – professionele teambuilding in Drenthe - Zakelijke groei

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Efficiency en effectiviteit: belangrijke doelen in een bedrijf die bereikt kunnen worden door doelmatig en praktisch werken. Maar er is meer nodig om optimaal resultaat te behalen. Ideale samenwerking is de basis voor elk bedrijf. Als deze samenwerking niet vanzelf gaat, of uit zichzelf niet optimaal is, dan is een teambuilding in Drenthe wat voor jullie bedrijf.

Teambuilding Drenthe

De trainers van InnerQi zijn professioneel en ervaren in teambuilden, en kunnen uit ieder individu van jullie team de kwaliteiten naar boven halen. Daarnaast ontdekken we bij teambuilding in Drenthe de zwakke kanten van jullie als groep. Het is vanzelfsprekend van belang om deze boven tafel te krijgen om vervolgens met onze trainers eraan te kunnen werken. Teambuilding in Drenthe leidt tot meerdere resultaten:

  • elk lid in de groep voelt zich (weer) gerespecteerd
  • elk lid heeft meer respect voor de ander
  • elk lid kan daardoor beter reacties geven op gedrag en ook ontvangen

Verschillende trainingstechnieken voor zakelijke groei

Bij InnerQi hebben we verschillende teamtrainingen die u kunt kiezen:

  • NLP in bedrijf voor een sterk team. In deze training maakt u kennis met de kracht van NLP binnen uw bedrijf. Hier kunt u onder andere; leren sturen, grenzen aangeven, bewust worden van non-verbale communicatie, leren hoe u feedback kunt geven en ontvangen.

  • Training conflict hantering en feedback. Het is niet meer dan logisch dat je er tegenop ziet om je te focussen op je zwakste punt. Daarom bieden wij je alles in slechts twee dagen. Om te voelen wat het voor je kan doen. Zo’n NLP training conflicthantering laat je inzoomen op je lichaamstaal, je gedrag, kracht en talenten. We geven je handvatten en technieken om direct toe te passen.

  • Teambuilding en teamontwikkeling. Teamontwikkeling is voor ieder team van essentieel belang. Samenwerken in een team gaat soms vanzelf, soms niet. Dus zoek je een oplossing. Die komt nergens zo snel in zicht als bij een sessie teambuilding met paarden. Want een paard is de meest eerlijke en de meeste objectieve spiegel die er bestaat. Paarden doen niet anders dan samenwerken, daar is het paard kuddedier voor.
  • Persoonlijk leiderschap. Hoe zorg je dat je boodschap overkomt zoals je die bedoeld had? Persoonlijk Leiderschap is de essentie om beter te worden begrepen. Leiding geven is lastig genoeg. Ook al doe je het dagelijks en heb je ervaring in diverse bedrijven en met alle soorten mensen.

Teambuilding in Drenthe doet u bij InnerQi!

Omdat ieders kwaliteiten gezien worden, kunnen deze beter ingezet worden na de teambuilding in Drenthe wat ook zichtbaar leidt tot betere bedrijfsresultaten. Het teambuilding bedrijfsuitje levert dus zowel voor de individuen een goed gevoel op, voor het team en voor het bedrijf als geheel.

Innerqi vindt het van groot belang om specifiek en gericht te werk te gaan. Daarom gebruiken we, naast theorie afkomstig uit NLP, veel praktijksituaties tijdens de teambuilding in Drenthe die van toepassing zijn op jullie team. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Innerqi voor teambuilding in Drenthe!

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.