Teambuilding in de buitenlucht bij Innerqi

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Teambuilding is bedoeld om een effectief team te ontwikkelen door te focussen op aspecten van de samenwerking, die niet optimaal zijn. Bij Innerqi is het mogelijk om teambuilding in de buitenlucht te doen, waardoor de teambuilding een meer ontspannen sfeer krijgt.

Teambuilding in de buitenlucht

Innerqi richt zich bij teambuilding in de buitenlucht bijvoorbeeld op vertrouwen binnen het team: teamleden winnen elkaars vertrouwen door eerlijk, open en duidelijk te zijn binnen hun communicatie. Maar dit klinkt makkelijker dan het vaak in de praktijk blijkt te zijn. Ook werken we met jullie als team aan het geven van feedback. Hoe kun je het beste feedback geven, zodat je duidelijk bent, maar niet onaardig overkomt? En hoe moet je feedback ontvangen? Innerqi behandelt tijdens de teambuilding in de buitenlucht onderwerpen die specifiek in jullie samenwerking nodig zijn.

Ontspannen teambuilding in de buitenlucht bij Innerqi

De trainers van Innerqi laten zich bij de teambuilding in de buitenlucht assisteren door paarden. Dit omdat paarden het gedrag van mensen perfect spiegelen. We zien precies waar de valkuilen van de deelnemers zitten door de reactie van de paarden op hun gedrag. Wanneer een paard onduidelijk reageert, en de opdracht niet uitvoert, komt dat omdat hij de opdracht niet goed heeft begrepen. Hieruit valt dus op te maken dat er in dit geval duidelijker gecommuniceerd moet worden.

Teambuilding met het bedrijf in de buitenlucht is bij Innerqi een effectieve training waarbij ieder teamlid zich bewust wordt van zijn eigen gedrag en dat van anderen. We besteden graag veel aandacht aan een kennismakingsgesprek om te horen wat jullie specifieke doelen zijn. Maak nu een afspraak voor een gesprek voor teambuilding in de buitenlucht!

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.