Teambuilding met paarden met het bedrijf bij Innerqi. Een effectieve methode

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Om het beste uit het team te halen, is het belangrijk dat het team samenwerkt. Voor elke onderneming is dat van wezenlijk belang. Wanneer de communicatie spaak loopt, moet daar dan ook wat aan gedaan worden. Een effectieve en creatieve manier is teambuilding met paarden bij Innerqi.

Teambuilding met paarden

Omdat paarden niet oordelen, maar jou wel volgen in hoe jij je bewust en onbewust gedraagt, zijn ze een perfecte spiegel. Ze symboliseren de medewerkers in het bedrijf, die ook jouw non-verbale communicatie opmerken en daarnaar handelen. Paarden zijn geduldige dieren waardoor je goed je manier van communiceren met ze kunt oefenen. Bij Innerqi werken we altijd met veel respect voor het paard en voor de mens. Alleen dan kunnen we uitgaan van innerlijke rust en de optimale conditie om samenwerking te creëeren. Onder anderen samen werken, oprechte belangstelling en leiderschap kun je goed bij ons trainen dankzij teambuilding met paarden.

Innerqi: voor effectieve teambuilding met paarden

Tijdens de teambuilding met paarden gaan we als paardencoach praktisch te werk. Je leert je sterke en zwakke punten op het gebied van communicatie onder ogen zien, waarna je daaraan kunt werken. De feedback die je van ons krijgt bij de teambuilding met paarden kan confronterend zijn, maar is zeer zinvol om de samenwerking te verbeteren.

Al onze trainingen en adviezen, ook teambuilding met paarden, zijn erop gericht om iedereen het beste uit zichzelf naar boven te laten halen. Innerqi maakt graag mensen bewust van hun kwaliteiten en aandachtspunten: bewustwording en innerlijke kracht zijn onze doelen.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.