Innerqi – voor teambuilding in Noord Holland op diverse locaties

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Teambuilding in Noord Holland: een goede manier om de samenwerking binnen het bedrijf te verbeteren. Innerqi heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen voor teambuilding en geeft deze trainingen op een bijzondere manier. Het is namelijk bij ons mogelijk om teambuilding met paarden te doen. Zowel het paard als de mens zijn gemaakt om samen te werken, met het verschil dat paarden altijd eerlijk, objectief en zonder vooroordelen zijn. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor teambuilding.

teamdag, teambuilding bedrijfsuitje, Innerqi, teambuilding Noord Holland

Teambuilding Noord Holland

Enkele thema’s zijn in het bijzonder van belang voor een effectieve samenwerking. Duidelijk communiceren, openstaan voor feedback, feedback op een juiste manier brengen en ieders kwaliteiten inzetten zijn enkele van die thema’s die we bij teambuilding behandelen. Hierbij werken we met cases uit het bedrijfsleven, omdat we bij Innerqi willen dat de training bij jouw praktijk aansluit.

Vervolg op de teambuilding

Naast de teambuilding bieden we tevens de mogelijkheid aan om er een vervolg aan te geven. Inmiddels is er bewustzijn ontstaan en besef dat het echt anders moet. Echter dit vasthouden is voor veel mensen lastig. Hoe verander je gedrag? Hiervoor biedt Innerqi diverse mogelijkheden. Dit kan bestaan uit het leren van het geven en ontvangen van feedback maar ook hoe sluit ik goed aan bij mijn collega. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om effectief te leren communiceren door het stellen van de juiste vragen. We laten immers veel weg in onze taal, we generaliseren en vervormen de informatie in ons hoofd. Vandaar dat goede vraagtechnieken onontbeerlijk zijn.

Managementtraining

Daarnaast geeft Innerqi management training, die voor leidinggevenden binnen het team zinvol kan zijn. Bij deze training helpen we bij cruciale onderwerpen als duidelijkheid, grenzen stellen en verleggen. Ook kun je bij ons terecht voor het trainen van je gespreksvaardigheden, life coaching, wandelcoaching en opleidingsadvies.

Wil je als team een gezellige en zinvol personeelsuitje dat bijdraagt aan de teambuilding in Noord Holland? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij Innerqi. We maken dan een offerte op maat. Teambuilding in Noord Holland bij Innerqi, voor een betere samenwerking en een prettige sfeer op de werkvloer.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.