Innerqi - Effectieve training communicatieve vaardigheden

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Wanneer twee of meer mensen met elkaar communiceren, reageren ze verbaal en non-verbaal op de signalen van de ander. De communicatie is optimaal wanneer ze elkaar begrijpen en goed kunnen aanvoelen wat de ander bedoelt. Vind je het lastig om te communiceren op een manier die voor andere mensen duidelijk is, en wil je daar iets aan doen? Bij Innerqi kun je terecht voor de training communicatieve vaardigheden.

NLP, communicatieve vaardigheden

Training communicatieve vaardigheden

Innerqi geeft één-, twee-, en driedraagse trainingen voor communicatieve vaardigheden. Tijdens deze training leer je:

  • Beter luisteren naar de ander, en je eigen manier van communicatie daarop afstemmen (luisteren – samenvatten – doorvragen)
  • Vraagtechnieken en algemene technieken om een gesprek aan te knopen en op gang te houden
  • Theorie die gebruikt wordt bij neurolinguïstisch programmeren (NLP), maar ook praktijkvoorbeelden die de training voor communicatieve vaardigheden duidelijk maken

Innerqi – professionele training voor communicatieve vaardigheden

Het verbeteren van je handigheid in communicatie leidt ook in het bedrijfsleven tot beter resultaat: een betere relatie met je collega’s en ook bij klanten zul je je zekerder voelen. Voordat we je kunnen helpen met je vragen over communicatie door middel van een training voor communicatieve vaardigheden, willen we graag eerst kennis met je maken. In het kennismakingsgesprek bespreken we je doelen en kernpunten van de training. Als je je zekerder wilt voelen over je stijl van communiceren en deze door middel van professionele technieken wilt verbeteren, volg dan een training voor communicatieve vaardigheden bij Innerqi.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.