Training effectief communiceren

Effectief communiceren door goed te luisteren, je in te leven in de ander, maar ook door duidelijk te zijn en grenzen te stellen. Bij communiceren komen zaken kijken die niet in enkele regels samen te vatten zijn. Daarom organiseert Innerqi een training om effectief te leren communiceren. Overal hebben wij communicatie nodig: wanneer we aan het werk zijn, wanneer we thuis zijn, maar ook op de weg of in een winkel. Daarom is effectief communiceren, zeker wanneer je veel persoonlijk contact met klanten hebt, van groot belang.

Training effectief communiceren

Innerqi biedt een training voor algemene vaardigheden die nodig zijn bij effectieve communicatie. Hierbij behandelen we onder anderen wat communicatie precies inhoudt, welke stijlen van communicatie er zijn, non-verbale communicatie en vraagtechnieken. Daarnaast geven wij een training voor effectief communiceren die zich richt op het geven en ontvangen van feedback. Hierbij leer je hoe je volgens de Sandwich-methode feedback kunt geven en hoe je feedback het beste kunt ontvangen, geven en interpreteren. Ook is luisteren naar je gesprekspartner van groot belang.

Volg een training bij Innerqi om effectief te leren communiceren

Een training voor effectief communiceren van Innerqi wordt gegeven door ervaren professionals. We vinden het belangrijk om in iedereen talent en mogelijkheden te zien, en zijn ervan overtuigd dat wij ervoor zijn om je te helpen deze in je omhoog te halen. Door deze werkwijze kom je bij een training voor effectief communiceren bij Innerqi altijd een stap verder in je communicatie. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!