Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Laatste update: 1 april 2021

Voorlopig worden al onze NLP trainingen onder voorbehoud gepland. We houden nauwlettend het advies van het RIVM in de gaten met betrekking tot de maatregelen voor publieke bijeenkomsten en doen waar nodig aanpassingen. Bij aanmelding houden wij jou uiteraard persoonlijk op de hoogte.

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de vele mensen die elkaar fysiek bij InnerQi ontmoeten, vinden we het belangrijk om onze deelnemers te informeren over hoe wij hiermee omgaan. Wat betekent dit voor je bezoek aan onze activiteiten? We houden je graag op de hoogte.

Trainingen op locatie
Daarnaast is het mogelijk je in te schrijven voor de opleidingen/teamtrainingen die op een fysieke locatie plaatsvinden. We plannen deze alvast onder voorbehoud in, waarbij we nauwlettend de regels omtrent corona volgen. Te zijner tijd bekijken we of de opleidingsdagen op de geplande data door kunnen gaan of verschoven worden. Kan de opleiding nog niet fysiek plaatsvinden? Dan verschuiven we de data. Hierover houden we je op de hoogte.

Wat betekent dit voor InnerQi?
We volgen de richtlijnen van het RIVM als het gaat om wat wij als InnerQi wel en niet kunnen aanbieden. We houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Mochten de richtlijnen van het RIVM en de overheid veranderen, dan zullen wij die opvolgen en passen we deze pagina aan.

Hartelijke InnerQi groet,

Ferdinand Aukes en team

Heb je vragen of wil je een gratis proefles NLP proberen?

Vul je e-mailadres in en ontvang '7 tips voor krachtig leiderschap' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Scroll naar top

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book