Wandelcoaching InnerQi, extra krachtige coaching met veel inzichten

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Uniek is het niet, maar het blijft speciaal: wandelcoaching. De kracht van wandelcoaching; natuur werkt.
Wij doen het al jaren, en met veel succes. Samen met onze klanten wijken we letterlijk en figuurlijk af van de gebruikelijke route. We praten onderweg, gebruiken dingen die we tegenkomen als metafoor en gebruiken de verhelderende werking van de buitenlucht en het bewegen om sneller tot inzichten te komen.

  • Door letterlijk afstand te nemen van je bedrijf, je werkplek of je persoonlijke omgeving, kun je beter beslissingen nemen.
  • Mensen die zich moeilijk uiten, merken dat ze al wandelend gemakkelijker hun gedachten ordenen en vrijuit spreken.
  • Valt er een stilte? Dat valt buiten niet eens op.
  • Stuiten we op obstakels? We gebruiken de natuur als metafoor.
  • Geestelijk verhelderend, lichamelijk ontspannend.

Voor wie is wandelcoaching geschikt?

Wandelcoaching Friesland is ideaal om processen in beweging te zetten. Als je wilt, of moet, veranderen. Het is zoveel meer dan lopen en praten. De natuur is als een metafoor voor wat jou bezig houdt en weerspiegelt datgene wat in jou leeft. Bijvoorbeeld: Komen wij bij een T-splitsing … Welke keuze moet er gemaakt worden? Vallen er veel bladeren? … Wat moet er losgelaten worden? Obstakels op de weg? … Welke belemmeringen of weerstand kom je tegen?

Wat levert wandelcoaching op?

Door te wandelen in de natuur ontstaat er ruimte en rust om na te denken en om in contact te komen met jouw diepere zelf. De natuur werkt rustgevend, het helpt jou stil te worden in jouw hoofd, waardoor jij beter in staat bent te luisteren naar jouw innerlijke gevoel. Contact met de natuur zorgt voor contact met je eigen natuur en draagt bij aan vitaliteit, creativiteit en effectiviteit. De meerwaarde van de natuur voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling wordt onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Effecten zijn vooral stressreductie, betere concentratie, minder depressieve gevoelens, vergroting van zelfvertrouwen en meer creativiteit.

Onze werkwijze

In overleg zoeken wij een mooi wandeltraject uit, waar jij letterlijk en figuurlijk stap voor stap inzichten krijgt in de huidige en de gewenste situatie. Onze coaches vragen door waar nodig, spiegelen en helpen je om snel door te dringen tot de kern, zodat je ook echt vooruitkomt.

Wat ons uniek maakt

Nog meer afwisseling? Ook dat kan. Net als bij de personal coaching, kunnen we de individuele coaching verpakken in een aanbod op maat. Dat houdt in dat je naast je persoonlijke begeleiding bijvoorbeeld ook een training volgt om jezelf te versterken op een van jouw kwaliteiten. Je ervaart de voordelen van de groepstraining en profiteert van het groepstarief. Door de individuele voorbereiding en nabespreking kun je er nog dieper op ingaan.

Aantrekkelijk?

Jazeker. Ik wil graag kennismaken

N.B.Toch liever gewoon ergens geconcentreerd met je coach om tafel? Wij doen ook gewone personal coaching, desgewenst in diezelfde unieke mix van training en individuele begeleiding.

Jouw wandelcoach

Neem vandaag nog contact op met Ferdinand Aukes voor een ontmoeting met jezelf en de natuur.

Waar in Friesland?

Wij wandelen in de Friese natuur. Dit kan zijn in Oranjewoud, het Drents Friese Wold, Gaasterland of zomaar ergens waar jij het mooi vindt om te wandelen.

 

Wandelcoaching bij Eernewoude, InnerQi

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.