NLP als sleutel in je persoonlijke ontwikkeling

Voel jij je wel eens geremd of geblokkeerd? Houden je gedachten je tegen of beperken ze je bij het bereiken van je lang gekoesterde dromen en doelen? En kan je hierdoor niet volledig jezelf zijn? Of zou jij graag jouw communicatieve vaardigheden willen verbeteren? Dan is een NLP opleiding de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling! Maar natuurlijk wil je eerst meer weten volg daarom het webinar NLP.

Met handvatten uit NLP zet je blokkades feilloos om naar uitdagingen, waardoor er nieuwe deuren open gaan. Kortom: tijdens de NLP opleiding ga je aan de slag met oefeningen die je overal en áltijd kunt toepassen.

Wat heb je aan NLP?

 Grip op je emoties

Je leert tijdens de NLP opleiding hoe je je eigen emoties kunt herkennen en onder controle krijgt. Pas dan kun je je emotie effectief inzetten, zonder dat ze je blokkeren.

 Oordeelloos luisteren

Je leert om met NLP ‘puur’ te luisteren, zonder dat je eigen aannames ruis veroorzaken. Hierdoor kun je je beter inleven in een ander, voelt je gesprekspartner zich meer gehoord, waardoor hij/zij ook meer open gaat staan voor jouw boodschap.

 Handleiding voor je brein

Doordat je tijdens de NLP opleiding enorm veel inzichten krijgt in jezelf, je emoties en je gedrag heb je als het ware een handleiding voor je eigen brein gecreëerd, zodat je weet hoe je in elkaar zit en waarom je doet zoals je doet.

 Effectiever communiceren

Je leert gedurende de NLP opleiding concrete technieken waarmee je bewuster – en dus effectiever – kunt communiceren. Zowel met anderen (in een groep of één op één) als met jezelf: luisteren naar jezelf is essentieel om goed in je vel te zitten.

 Doelen bereiken

Tijdens de NLP opleiding ga je concreet aan de slag met je persoonlijke doelen en langgekoesterde dromen. Het maakt daarbij niet uit of je al helder hebt wat je doel is of juist nog zoekende bent naar waar jij naar verlangt.

 Jezelf durven zijn

Je leert NLP in te zetten om naar jezelf te luisteren en je eigen geluk te creëren. Je ontdekt wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt inzetten, zodat je meer plezier uit het dagelijkse leven haalt.

NLP opleiding bij InnerQi

Tijdens de NLP opleiding van InnerQi duik je in de wondere wereld van effectief communiceren. Je leert alles over de verschillende NLP-technieken en krijgt praktische tools aangereikt waarmee je in het dagelijkse leven aan de slag kunt: zowel privé als op het werk.

Kleine groepen en persoonlijke aandacht
 Jouw leerdoelen staan centraal
 Betaling in termijnen mogelijk
Locatie in Grou (FR) en Deventer (OV)
Direct toepasbaar en veel praktijkoefening
Les in een veilige en fijne omgeving
Cursisten beoordelen ons met een 9.3

Over de gratis webinar

Heb je interesse in NLP of zoek je een opleiding waarbij je maximaal aan je persoonlijke ontwikkeling werkt? Dan is onze gratis webinar over NLP ideaal voor jou! Waarom we dat zeggen? Tijdens de webinar krijg je een introductie op NLP en kom je erachter of het daadwerkelijk de opleiding voor jou is op dit moment.

Data webinar NLP | 19:30-21:30

NLP Experience

Maandag 13 mei 2024  | 19.30 uur – Locatie Grou (FR)

Maandag 27 mei 2024  | 19.30 uur – Locatie Grou (FR)

Woensdag 12 juni 2024  | 19.30 uur – Locatie Grou (FR)

Maandag 24 juni 2024  | 19.30 uur – Locatie Grou (FR)

Wat leer je bij onze NLP opleidingen?

We nemen onze omgeving waar door middel van onze zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Vanuit dat perspectief ervaren wij de wereld zoals we denken dat hij is. Via NLP word je hier bewust van en leren we je zintuiglijk scherper te worden. Je leert ook hoe je dit in de communicatie met anderen kunt inzetten.

Hoe creëer je nu werkelijk contact? Dat zit volgens NLP in het optimaal afstemmen op de ander middels verbale en non-verbale communicatievaardigheden. Elkaars wereldbeeld respecteren, een sfeer van harmonie en vertrouwen creëren. Als je een echte ‘klik’ met iemand hebt, zal er verbaal en non-verbaal veel overeenstemming zijn.

Taal is een belangrijk communicatiemiddel en door de beperkingen van taal kan er veel mis gaan. Woorden en zinnen zijn een abstracte uitdrukking van onze gevoelens en emoties. Veel in onze taal wordt weggelaten, gegeneraliseerd en vervormd. De NLP Practitioner opleiding leert je de juiste antwoorden te krijgen door de juiste vragen te stellen.

Bij alles wat we doen gebruiken we bewuste of onbewuste patronen. Tijdens de NLP Practitioner opleiding ontwikkel je handvatten om inzicht te krijgen in jouw patronen. Effecten van onbewuste patronen kunnen emoties zijn die je niet kunt plaatsen of reacties zijn die tegen je eigen gevoel in gaan. Je leert de oorzaken daarvan te begrijpen en je leert veranderingsprocedures waarmee je gewenste veranderingen teweeg kan brengen bij jezelf.

Bij alles wat we doen gebruiken we bewuste of onbewuste patronen. Tijdens de NLP Practitioner opleiding ontwikkel je handvatten om inzicht te krijgen in jouw patronen. Effecten van onbewuste patronen kunnen emoties zijn die je niet kunt plaatsen of reacties zijn die tegen je eigen gevoel in gaan. Je leert de oorzaken daarvan te begrijpen en je leert veranderingsprocedures waarmee je gewenste veranderingen teweeg kan brengen bij jezelf.

Ankeren is een NLP techniek waarmee we snel invloed kunnen uitoefenen op onze stemming door prettige stemmingen, zoals humor, motivatie, liefde en zelfvertrouwen op te roepen. In reclames wordt veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek. Denk maar aan: “Heerlijk, helder…” Grote kans dat je hier automatisch een biermerk invulde. Ankers ontstaan dus vaak spontaan, maar we kunnen ze ook doelbewust installeren om zo meer emotionele vrijheid te verkrijgen. Binnen de opleiding leer je diverse bestaande ankers herkennen. Tevens leer je hoe je krachtige ankers kan installeren bij jezelf en anderen om zo gedrag te beïnvloeden.

Bij een conflict zijn altijd twee partijen betrokken. Bij NLP leer je vanuit hoe emoties en non-verbaal gedrag meespeelt tijdens de interactie tussen personen én wat je kunt doen om eventuele conflicten constructief op te lossen.

Hier leer je hoe we onze tijd ordenen, hoe tijd gecodeerd wordt in je hersenen, hoe je dit kunt veranderen en hoe je omgaat met gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst.

Wat onze klanten zeggen

“Voor mij was de NLP Practitioner een enorm waardevolle opleiding om mij als coach te ontwikkelen naar een hoger (onbewust) niveau. Het heeft me handvatten gegeven om met meer zelfvertrouwen én kennis mensen te kunnen begeleiden.”


Marion Steinkamp 
Interim Business Consultant

“Ik heb vooral geleerd om beter naar mezelf te luisteren, om voor mezelf op te komen en mijn grenzen duidelijk aan te geven. Daarnaast heb ik veel gesprekstechnieken geleerd en dat maakt de communicatie in verschillende situaties nu een stuk effectiever”

Joke Groneveld
Coördinator planning

“Een heldere en kritische blik op mijn manier van handelen, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om veranderingen door te voeren. ‘De excuusjes’ om dingen op een bepaalde manier te doen werden snel onderuit gehaald en samen werd er gekeken naar een oplossing.”

Lisette Cornelissen
Docent Engels

Een investering in de rest van je leven

Een leven lang profijt

Tijdens de NLP opleidingen maak je je de kennis echt eigen, zodat dit helemaal onderdeel van jezelf wordt. Dat zorgt ervoor dat je aan het eind van het opleidingsjaar niet alleen het certificaat hebt, maar ook het zelfvertrouwen om NLP echt toe te passen. Hier heb je de rest van je leven profijt van.

Tips voor de financiering

Er zijn verschillende mogelijkheden om je NLP opleiding (deels) mee te financieren, afhankelijk van jouw specifieke situatie en of je zelfstandig of in loondienst bent. Met NLP werk je namelijk aan je persoonlijke ontwikkeling waar je ook op je werk voordeel van hebt. Bekijk hier onze tips.

Agenda NLP opleidingen

Over InnerQi

Jouw droom. Onze missie.

Wij geloven in jouw innerlijke kracht!

Anderen in hun kracht zetten, daar draait het om bij InnerQi.  Wij vinden het onze grote taak op deze wereld om eraan bij te dragen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. 

Dat doen wij door op te leiden, te coachen, te trainen en samen te werken. De rode draad hierin is het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Innerlijke kracht

Wij geloven erin dat elk individu een innerlijke kracht heeft. Die willen wij aanboren, aanwakkeren, stimuleren en laten bloeien.

Dromen en doelen

Alles doen wij met het doel om onze medemens in zijn kracht te zetten, iemands kwaliteiten naar boven te halen en te laten floreren én dromen uit te laten komen.

Inspiratie

Want als je doet waar je passie ligt en waar je plezier uithaalt, word je niet alleen een gelukkiger mens, maar inspireer je de mensen om je heen.

Ga je mee?

Ben jij er klaar voor om je eigen kracht te ontdekken? Om erachter te komen waar jij nu écht gelukkig van wordt? En eindelijk die diepgewortelde droom waar te maken? Schrijf je dan in voor één van onze NLP opleidingen!

0
mensen getraind
0
jaar ervaring
0
op Springest
0
locaties

nlp-practitioner-opleiding

Meer dan 15 jaar ervaring in NLP

InnerQi leidt al meer dan 15 jaar professionals op op het gebied van NLP.

nlp-practitioner-opleiding

Persoonlijke aanpak

Iedereen heeft een innerlijke kracht. Wij hanteren kleine groepen, zodat iedereen de ruimte voelt om zijn/haar kracht te ontdekken.

nlp-practitioner-opleiding

Erkende opleidingen

CRKBO geaccrediteerd en aangesloten bij NVNLP.

Veelgestelde vragen

..én de antwoorden!

Bij InnerQi volgen we nauwkeurig de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid.

Maatregelen op locatie

Op onze trainingslocaties zorgen we ervoor dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Dat is heel goed mogelijk omdat we onze eigen locaties hebben en werken in kleine groepen. Wij ventileren de ruimte regelmatig en hebben tevens een luchtreiniger aangeschaft. 

De opleiding tijdens een lockdown

Dat betekent dat de opleidingen tijdelijk uitgesteld worden als het niet toegestaan is om fysiek bij elkaar te komen voor trainingsdoeleinden. De kracht van onze opleidingen zit ‘m namelijk in het face-to-face contact en de persoonlijke benadering. Daarom kiezen wij er op dit moment bewust niet voor om de opleiding om te zetten in een online variant.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en proberen hier zo goed als we kunnen op in te spelen. Vanuit daar houden we alle deelnemers zo goed mogelijk op de hoogte. Eventuele uitgestelde lesdagen worden uiteraard zo snel mogelijk ingehaald,  zodra dit verantwoord is. De opleiding wordt dan verlengd met het aantal dagen dat ingehaald moet worden.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en kleine groepen. Juist vanwege de kleine groepen kunnen wij iedereen voldoende aandacht en begeleiding geven. Onze opleidingsgroepen bestaan daarom uit maximaal 20 personen.

Op dit moment bestaan de opleidingsgroepen – vanwege corona – uit maximaal 12 personen.

Je hoeft je geen zorgen te maken! Wij geven de nodige begeleiding en ondersteuning. Daarbij kijken we altijd samen met jou wat je nodig hebt. Door onze kleine groepen, kunnen wij de opleiding zo persoonlijk inrichten.

InnerQi geeft al meer dan 15 jaar NLP opleidingen en trainingen. Sindsdien hebben we al meer dan 3000 opgeleid (en we zijn stiekem heel trots op hun gemiddelde beoordeling van 9.3). Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en onze kleine groepen gericht op persoonlijke groei en communicatie. Hierdoor krijgen onze cursisten meer energie, kracht, verbinding en vertrouwen in zichzelf en de ander. De opleidingen zorgen voor meer geloof in jezelf en een sterke bewustwording van wie je bent én helpen je om oordeelloos te kunnen communiceren en beter leiding te kunnen nemen.

Ja, op de trainingslocaties in Grou en Deventer kun je gratis parkeren.

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Grou (Friesland) en wij hebben nog een eigen trainingslocatie in Deventer (Overijssel). Op beide locaties worden de NLP opleidingen gegeven.

Voor de meeste opleiding kun je het tarief ook in termijnen betalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons. 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om je opleiding (deels) mee te financieren, afhankelijk van jouw specifieke situatie.
Betaal je de opleiding zelf…

  • ..als werknemer?
    Dan kan je werkgever in veel gevallen meebetalen, omdat er vaak opleidingsbudget beschikbaar is of er andere potjes zijn. Het kan dus zeker zinvol zijn om hierover in gesprek te gaan met je werkgever. Bovendien kun je studiekosten aftrekken van de belasting. De overheid wil graag dat jij je als werknemer ontwikkelt en meer scholing krijgt. Hierdoor ben je breder en beter inzetbaar waardoor je je kansen op de arbeidsmarkt. vergroot. Het kan zijn dat je daardoor een betere positie kunt verwerven binnen het bedrijf waar je werkt of zelfs daarbuiten. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst of bel ze op 0800 – 0543.
  • ..als ondernemer?
    Voor ondernemers zijn er vaak subsidieregelingen voor opleidingen/trainingen. Daarnaast zijn de studiekosten voor ondernemers belastingtechnisch ook aftrekbaar. We raden dus zeker aan om de mogelijkheden met je accountant te bespreken of contact op te nemen met de Belastingdienst. 

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book