Financieren - Ontdek wie er mee kan betalen aan jouw NLP opleiding!

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Er zijn verschillende mogelijkheden om je opleiding (deels) mee te financieren, afhankelijk van jouw specifieke situatie.
Betaal je de opleiding…

  • ..als werknemer?
    Dan kan je werkgever in veel gevallen meebetalen, omdat er in de meeste organisaties opleidingsbudget beschikbaar. Daarnaast zijn er vaak andere potjes beschikbaar voor ontwikkeling en groei. Het kan dus zeker zinvol zijn om hierover in gesprek te gaan met je werkgever. Tip: betaalt je werkgever mee? Vraag dan ook direct naar de kilometervergoeding en tijdsinvestering. Ze zijn vaker dan je denkt bereikd om mee te denken in mogelijkheden!
    Bovendien kun je studiekosten tot 2022 aftrekken van de belasting. De overheid wil graag dat jij je als werknemer ontwikkelt en meer scholing krijgt. Hierdoor ben je breder en beter inzetbaar waardoor je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Het kan zijn dat je daardoor een betere positie kunt verwerven binnen het bedrijf waar je werkt of zelfs daarbuiten. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst of bel ze op 0800 – 0543.

  • ..als ondernemer?
    Voor ondernemers zijn er vaak subsidieregelingen voor opleidingen/trainingen. Daarnaast zijn de studiekosten voor ondernemers belastingtechnisch ook aftrekbaar. We raden dus sterk aan om de mogelijkheden met je accountant te bespreken of contact op te nemen met de Belastingdienst.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.