Investeren in jezelf

Er zijn verschillende mogelijkheden om je opleiding (deels) mee te financieren, afhankelijk van jouw specifieke situatie.
Betaal je de opleiding…

  • ..als werknemer?

    Dan kan, en wil,  je werkgever in veel gevallen meebetalen. Vaak is er een opleidingsbudget beschikbaar is zijn er andere potjes waar jouw opleiding (deels) mee gefinancierd kan worden. Win-win, want zo hoef jij niet voor alle kosten op te draaien en komt jouw persoonlijke ontwikkeling de organisatie weer ten goede. Het kan dus zeker zinvol zijn om hierover in gesprek te gaan met je werkgever. Vraag dit dus gerust na bij je leidinggevende of de HR-afdeling. 
    Tip: betaalt je werkgever mee? Vraag dan ook direct naar de kilometervergoeding en tijdsinvestering. Ze zijn vaker dan je denkt, bereid om mee te denken in mogelijkheden!

    Voor de meeste opleiding kun je het tarief ook in termijnen betalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons. 

  • ..als ondernemer?
    Voor ondernemers zijn er vaak subsidieregelingen voor opleidingen/trainingen. Daarnaast zijn de studiekosten voor ondernemers belastingtechnisch ook aftrekbaar. We raden dus zeker aan om de mogelijkheden met je accountant te bespreken of contact op te nemen met de Belastingdienst

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book