Coaching met paarden I InnerQi I Blog I Spiegelen met paarden

Coaching met paarden

Coaching met paarden

Coaching met paarden: veel minder eng, raar of zweverig dan veel mensen in eerste instantie denken. Paardencoaching is bijzonder effectief, dankzij de goudeerlijke reactie van deze mooie dieren. Ze hebben geen verborgen agenda en zullen zich nooit anders voordoen dan ze zijn. Open en eerlijk coachen met paarden, zodat jij inzicht krijgt in de verborgen signalen die je geeft.

We werken inmiddels meerdere jaren met paarden coaching en boeken daarmee uitstekende successen. We coachen individuen en teams die willen zorgen voor meer teambuilding, waardoor er diverse mogelijkheden bestaan.

Is dat iets voor mij?

Benieuwd of dat iets voor jou is, die coaching met paarden? Het biedt uitkomst in een aantal verschillende situaties. Ben je bijvoorbeeld regelmatig besluiteloos of twijfel je aan jezelf als je beslissingen moet nemen? Durf je niet altijd te zeggen wat je wilt of wil je in algemene zin je communicatie verbeteren? Dan is de cursus uitstekend geschikt.

Net als wanneer je regelmatig over je heen laat lopen of conflicten hebt, als je denkt dat je geen talenten bezit en als jij je meer bewust wilt worden van je eigen gedrag. Paardencoaching is in al die gevallen uitermate effectief en bovendien helemaal niet eng, raar of zweverig. Wellicht heb je er laatst al eens van gehoord, omdat steeds meer anderen en bedrijven gebruik maken van het coachen met paarden.

Waarom coaching met paarden?

En wat maakt dat dan zo effectief? Coaching met paarden is goudeerlijk, omdat de paarden hun reactie niet onder stoelen of banken steken. Dat kunnen ze ook niet. Zodat je meteen weet waar je aan toe bent en wat je uitstraalt.

De paarden laten je binnen de coaching zien welke verborgen signalen jij geeft en hoe je beter kunt leiden. Of hoe je beter kunt volgen en hoe je overkomt op anderen. De paarden laten je merken hoe je dit kunt bijsturen, door middel van bewustwording. Eenmaal bewust van je eigen gedrag wordt het dankzij de paarden coaching heel eenvoudig om de gewenste veranderingen door te voeren.

Kom Spiegelen met Paarden

En die kennis die je opdoet over wat je uitstraalt en hoe je overkomt zet je vervolgens eenvoudig in tijdens gesprekken met andere mensen. Gebruik de cursus Spiegelen met Paarden en leer van effectieve coaching met paarden.

Zorg ervoor dat jij je bewust wordt van wat je uitstraalt en welk effect dat heeft op het gedrag van anderen. Zorg voor meer bewustwording, zodat je vanuit daar kunt werken aan je eigen gedrag. Laat de paarden je leren hoe je bij anderen meer gedaan krijgt of voorkomt dat je in conflicten terecht komt.

 

Wil je effectiever leren communiceren met NLP?

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Gerelateerde blogs

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.