Contact

Heb je vragen over één van onze opleidingen of wil je graag eerst persoonlijk contact met ons? Bel ons op onderstaand nummer of vul het contactformulier in en dan bellen we jou. We kunnen vervolgens ook altijd een afspraak bij ons op kantoor in Grou maken.
Bel ons op 085 760 50 10.

We reageren binnen 24 uur op je (voice)mail. Echter, het weekend houden we graag vrij voor onze familie en vrienden. We bellen je dan graag terug op de eerstvolgende werkdag.

Email

Wil je direct contact met ons en geef je de voorkeur voor mail? Dan kun je naar het volgede adres mailen: info   (@)   Innerqi  .  nl  (vanwege spam is dit niet een directe link, voeg het dus bij elkaar.)

Kamer van Koophandel en Belastingnummer

KvK: 65 015 428
Btw no.: NL0014.65.062.B16

Plan nu gelijk een vrijblijvend intake gesprek:

InnerQi is gevestigd in het prachtige Grou (Friesland). De locatie ligt vlakbij (500 m) het NS station Grou-Jirnsum en direct aan de snelweg (A32). Wil je in de omgeving overnachten? In Grou kun je een hotel boeken met uitzicht over het mooie pikmeer.

Op locatie hebben we een aparte trainingsruimte waar onze opleidingen plaatsvinden. Daarnaast geven we ook trainingen op andere locaties in het land en kunnen we bij jou op kantoor komen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden! 

Locatie Grou
Oedsmawei 18 A
9001 ZJ Grou

Locatie Deventer
Zutphenseweg 55
7418 AH Deventer

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book