Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

NLP Practitioner opleiding

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NLP Practitioner
Average rating:  
 9 reviews
 by Dagmar
Aandacht voor de ander, met meer liefde voor mezelf

NLP-practitioner is een opleiding die mijn leven afgelopen jaar heeft veranderd. Ik leerde anders te communiceren, met meer oog voor de andere partij, zonder mezelf daarbij te verliezen. Ik ben een stuk milder naar mezelf en anderen. Michelle en Ferdinand weten (ieder op hun eigen manier) binnen een groep voor elkaar onbekende mensen snel een vertrouwelijke en veilige omgeving neer te zetten.

 by Martin van den Dungen
Fysiotherapeut

Een door het KNGF geaccrediteerde opleiding die voor mij als fysiotherapeut van grote meerwaarde is in het behandelen van cliënten. Het bewust worden van beperkende patronen kan een opening zijn voor inzicht in het fysieke functioneren. Het begeleiden in het teruggeven van de regie over de keuzes die gemaakt worden geeft een andere dimensie aan mijn vak.

 by Monique
NLP practitioner

Tijdens de paardencoach opleiding bij Innerqi al kennis kunnen maken met NLP. Omdat dit zoveel inzichten gaf besloten om de NLP practitioner ook te gaan doen. Dit is heel waardevol geweest en heeft mij veel opgeleverd waaronder een stuk meer zelfvertrouwen!

 by Annet den Boer
Zoveel inzichten

Enorm veel geleerd het afgelopen jaar, over mezelf . Ferdinand is een prettige trainer, een heel verrijkende opleiding die helpend is voor je persoonlijke ontwikkeling, en mij geholpen heeft met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

 by Ellen Zandink
NLP Practitioner

De NLP Practitioner opleiding bij InnerQi was voor mij een inspirerende ontdekkingsreis vol waardevolle inzichten. Ik had me in eerste instantie ingeschreven voor de 4-daagse Meesterschap in communicatie, maar wat ik daar al aan mogelijkheden mocht ervaren smaakte onmiddellijk naar meer!
Met een groep enthousiaste mede-reizigers en onder de betrokken en bezielde reisleiding van Michèlle (en een paar dagen met Ferdinand) heb ik in dit jaar prachtige ervaringen en kennis opgedaan. Ik heb veel geleerd over mezelf, rust gevonden, meer in het moment zijn, meer zelfvertrouwen, ik voel nu de vrijheid om mezelf te zijn. ?
NLP bij InnerQi kan ik iedereen aanraden, het is een kado dat je aan jezelf geeft waar je je hele leven wat aan hebt!

 by Elisabeth Cagri
NLP practitioner

Als je inzicht wil krijgen in je eigen gedrag, gevoelens en gedachtes, en dat van anderen, is dit de training om te volgen! Ik heb veel geleerd over mezelf, vooral dat er altijd een keuze is.
Ik ben al lang op zoek naar rust en besefte mij door NLP dat rust pas ruimte krijgt, als ik dat toe laat. Dat betekent durven veranderen. Aan de slag gaan met de onrust in mijn lijf en leren lostlaten!
Ik heb het vertrouwen in mezelf weer terug gevonden, nieuwe communicatie geleerd en leuke mensen ontmoet! Dankjewel Michelle voor al je kennis, warme persoonlijkheid en vertrouwen!

 by Sonja Postma
NLP practitioner

Bij twijfel vooral doen!!
Deze training heeft mij zo veel meer gebracht dan ik van te voren had bedacht. Voor mij is het extra bewustwording wat uiteindelijk ook tot concrete stappen heeft geleid.
Ga het maar ervaren!

 by Selma Vos

Met ontzettend veel motivatie in november gestart aan de opleiding. Ik had al eens geproefd aan de theorieën en een aantal oefeningen in NLP, Na een proefles was ik om; dit heb ik nodig.
Ferdinand vertelde; de opleiding werkt transformationeel, je gaat het beleven, het kost tijd maar let maar op! Ik sta open voor verandering, maar mijn kritische stemmetje zei; eerst maar eens zien en dan geloven.
Na ieder blok van 2 lesdagen ervaar ik zoveel meer inzicht en met name keuze vrijheid. Ik kan steeds beter kiezen tussen hoe ik me wil voelen en uiten. Voor mij is het alsof de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. De opbouw van de opleiding is goed te volgen en te doen naast een full time baan.
De trainers Michelle en Ferdinand zijn ontzettend inspirerend en kundig. Ik verbaas me over het effect en ben ontzettend blij met de veranderingen die de praktijkoefeningen ze met zich mee brengen. Als NLP-groep zijn wij ontzettend open en eerlijk naar elkaar, het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Innerqi zorgt dat de omgeving veilig is, dit zorgt ervoor dat we ook zo'n hecht team zijn met elkaar.
Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor deze opleiding bij Innerqi. En vind het jammer dat het einde al bijna in zicht is.
Wieweet; tot de Master opleiding!

 by Lidy Groot-Benning
NLP practitioner

Innerqi helpt mensen het beste uit zichzelf te halen.....een slogan van Innerqi. Voor mij is dit ook echt zo.
Dat ik deze NLP practitioner opleiding heb gedaan is voor mij persoonlijk een groot geschenk.
In jan.2017 heb ik deze afgerond.
Ik heb veel geleerd over mijzelf en over een ander.
Hoe gedraag ik mij t.o.v. de ander en hoe reageert iemand op mij....
Het was af en toe confronterend.....een spiegel voor gehouden krijgen is soms pijnlijk en verhelderend tegelijkertijd.
Ik leg de lat nogal hoog voor mijzelf......goed was niet goed genoeg.
Nu kan ik beter relativeren en denken en voelen over iets waar ik niet tevreden over ben......:'Wat heeft het mij wél opgeleverd?'
En dat voelt als een verrijking, een soort berusting. Natuurlijk is dit een proces en kom ik mijzelf daar echt nog wel in tegen, wat mij helpt is dat ik mij bewust ben hoe ik er anders mee om kan gaan.
Ik focus op wat ik kan en waar ik in wil groeien.
Dat ik zelf invloed heb over mijn eigen leven en keuzes maak in wat ik wil.
Een belangrijke basisaanname voor mij in de NLP is dat achter elk gedrag een positieve intentie ligt. Hoe negatief of destructief een gedrag ook kan zijn.
En dat er altijd een andere keuze is, nog zo'n basisaanname. Zelfs wanneer iemand geen opties ziet, hoort of voelt, zijn ze er.
Door terug te denken en te voelen naar een situatie waarin ik mij krachtig voelde, helpt mij in momenten waarin ik mij toch weer even onzeker voel.
Ben mij ervan bewust wat ik uitstraal met mijn lichaamstaal.
Door te luisteren met al mijn zintuigen en vragen stel over wat lichaamstaal mij vertelt bij de ander is van grote waarde geworden voor mij in contact met mensen. Woorden alleen zeggen immers niet alles.
De opleiding is mooi opgebouwd. Je gaat van module naar module en gedurende de opleiding valt er steeds meer op de plek.
Deze opleiding heeft mij rust en meer ontspanning gebracht.
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid.
Ben meer van mijzelf gaan houden.

Met dank aan Ferdinand Aukes en Michelle Rambonnet.
2 fantastische trainers!

Vul je e-mailadres in en ontvang '7 tips voor krachtig leiderschap' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Scroll naar top

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book