Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

  • Home
  • NLP Practitioner opleiding

NLP Practitioner opleiding

Reikhalzend uitzien naar oplossingen voor je interpersoonlijke conflicten?

Begrijpt de ander niet waar jij op doelt? Raak je om deze reden gefrustreerd? Heb je het gevoel dat je vervolgens niet kunt zijn wie je wilt zijn en voel je je daardoor geremd of geblokkeerd? Heb je veel in je leven meegemaakt, waardoor je niet ten volle leeft? Wens je dat je deze belemmeringen van je af kunt schudden en zodoende bevrijd wordt en voluit verder kunt leven? De NLP Practitioner opleiding van InnerQi biedt uitkomst.

Ik schrijf me nu in!

Meer dan alleen je gedrag veranderen

Over het algemeen denken we dat we zijn zoals we zijn en we onszelf niet kunnen veranderen. Mogelijkerwijs denk je zelfs dat dit jouw lot is en dat je met deze bestemming zal moeten leren leven. Aangezien jij gelooft dat dit de waarheid van jouw leven is, zal er ook niets kunnen veranderen. Onbewust heb je zelf al de keuze gemaakt dat je slachtoffer bent van de situatie waarin jij verkeert. Je leest het goed: jij zelf hebt deze keuze gemaakt, niemand anders.

Echter kun je je ook realiseren dat ieder mens akelige dingen meemaakt in het leven vanaf het moment dat een ieder op de wereld wordt gezet, de één meer dan de ander, dat is waar. Niet voor niets zeggen ze wel eens ‘ieder huisje heeft zijn kruisje’. Het gaat er eigenlijk om hoe je met al die pijn, frustraties, onzekerheden en angsten omgaat. Hoe je over je verleden denkt, hoe je het met je meedraagt en op welke manier deze gedachtes nog steeds invloed op je ‘zijn’ hebben.

Doelen bereiken met NLP

Je doelen bereiken gaat niet vanzelf. Veelal laten we ons tegenhouden door allerlei obstakels, dagelijkse beslommeringen. Standvastigheid is een pijler om je doelen te bereiken. Maar hoe goed ken jij je eigen intrinsieke motivatie? Hoe duidelijk heb jij je doel geconcretiseerd? Wat levert het doel je uiteindelijk op? Je leert je wensen te concretiseren en krijgt daardoor grip op je dagelijkse leven. Het is de volgorde van interne en externe handelingen die we uitvoeren om een gewenst resultaat te verkrijgen. Vragen waar jij tijdens de NLP practitioner opleiding antwoord op krijgt. Maar niet alleen dat. We gaan ook daadwerkelijk aan de slag met een concreet doel van jou wat je daadwerkelijk gaat realiseren.

Wil je mee doen aan een GRATIS proefles? Schrijf je in!

Oplossing met de NLP Practitioner

Na vele jaren ervaring als coach heb ik verschillende mensen begeleid die uit diverse therapieën kwamen, maar helaas nog geen stap verder gekomen waren. Indien jij ook een punt wilt zetten achter al die therapie of je wilt deze geneesmethodes juist voorkomen, dan heb ik wellicht iets voor je. Er bestaat een oplossing indien jij niet meer wilt uitstellen, maar nu echt gaat nastreven voor jezelf te gaan en veranderingen in je eigen situatie wilt aanbrengen.  Met de intentie voor jezelf te kiezen, zodat er over een jaar een sterkere versie van jezelf is. Dat je vol zelfvertrouwen bewust de keuzes maakt die je wil maken, ongeacht wat anderen zeggen en dat je trouw bent aan jezelf. Vanuit deze ambitie is de NLP Practitioner opleiding wellicht iets voor jou. Eerst kennis met onze trainers maken en een proefles volgen?  Klik hier!

Opleiding NLP Practitioner

Gedurende deze opleiding krijg jij je persoonlijke touwtjes wezenlijk in jouw eigen handen. Nadien kun jij de keuzes maken die jij graag wilt. Je weet hoe je lastige situaties goed kunt pareren en hoe jij je gedachtes kunt sturen. Problemen worden voor jou juist uitdagingen die je vlot weet op te lossen. Moeilijke mensen bestaan derhalve niet meer aangezien jij flexibel kunt zijn en weet hoe je er tactisch mee om kunt gaan. Je brengt focus aan in je eigen leven waardoor je succesrijk wordt in dat waar jij graag succesvol in wilt zijn.

Ik schrijf me nu in!

Wat je ontdekt tijdens de NLP Practitioner opleiding:

Onze vijf zintuigen en hoe we ze gebruiken

We nemen waar door middel van onze zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Vanuit dat perspectief ervaren wij de wereld zoals we denken dat hij is. Via NLP word je hier bewust van en leren we je zintuiglijk scherp te worden. Je leert ook hoe je dit in kunt zetten in de communicatie met anderen.

 Hoe je echt contact met iemand kan krijgen

Hoe creëer je nu werkelijk contact? Dat zit volgens NLP in het optimaal afstemmen op de ander middels verbale en non-verbale vaardigheden. Elkaars wereldbeeld respecteren, sfeer van harmonie en vertrouwen creëren. Als je een ‘klik’ met iemand hebt, zal er verbaal en non-verbaal veel overeenstemming zijn.

coach, contact maken, NLP practitioner, gesprek voeren, InnerQi

In de NLP Practitioner leer je op welke manier taal vóór je kan werken

Taal is een belangrijk communicatiemiddel en door de beperking van taal kan er veel mis gaan. Woorden en zinnen zijn een abstracte uitdrukking van onze gevoelens en emoties. Veel in onze taal wordt er weggelaten, gegeneraliseerd en vervormd. De NLP Practitioner opleiding leert je door de juiste vragen te stellen de juiste antwoorden te krijgen en gesprekken in taal te ordenen.

Leer je onbewuste processen beter kennen zodat je weet wat jouw gedrag aanstuurt

Bij alles wat we doen gebruiken we bewuste of onbewuste strategieën. Kennis en kunde hierover bieden dus vele handvatten om daar zicht op te krijgen. Effecten van onbewuste processen zijn emoties die je niet kunt plaatsen of reacties die tegen je eigen gevoel in gaan. De oorzaken daarvan begrijpen en de veranderingsprocedures die de NLP practitioner aanbiedt geven de gewenste verandering. Wil je mee doen aan een GRATIS proefles? Schrijf je in!

Hoe jij je eigen stemming razendsnel kan veranderen

Ankeren is een NLP techniek waarmee we razendsnel invloed kunnen uitoefenen op onze stemming door prettige stemmingen zoals humor, motivatie, liefde en zelfvertrouwen op te roepen. In reclames wordt veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek. Denk maar aan: “Heerlijk, helder…” Grote kans dat je hier automatisch een biermerk invulde. Ankers ontstaan dus vaak spontaan, maar we kunnen ze ook doelbewust installeren om zo meer emotionele vrijheid te verkrijgen. Binnen de opleiding leer je diverse bestaande ankers herkennen. Tevens leer je hoe je krachtige ankers kan installeren bij jezelf en anderen om zo gedrag te beïnvloeden.

Hoe je conflicten in jezelf leert op te lossen en hoe je anderen hier bij kunt helpen

Je leert hoe je kunt werken met delen in jezelf om interne conflicten op te lossen en congruentie en helderheid te krijgen. We hebben immers allemaal stemmetjes in ons hoofd. De ene stem zegt: wel doen en de andere zegt: niet doen. Ja en welke keuze maak je dan?

Hoe tijd ons denken beïnvloedt en hoe je dit doorbreekt

Hier leer je hoe we onze tijd ordenen, hoe tijd wordt gecodeerd in je hersenen en hoe je dit kunt veranderen en hoe je omgaat met gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst. Eerst kennis met onze trainers maken en een proefles volgen?  Klik hier

NLP is een enorm krachtige methode om je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. Maar als jij in je werk andere mensen aanstuurt of begeleidt, wil je die kennis vaak ook inzetten om een ander te versterken. Daar heb je extra technieken en kennis voor nodig, die je leert bij de opleiding tot NLP Practitioner. Wil je mee doen aan een GRATIS proefles? Schrijf je in!

De NLP Practitioner is twintig dagen per jaar

Met de NLP Practitioner opleiding investeer je in jezelf, ten behoeve van de ander. Je gaat een jaar lang de diepte in, met twintig opleidingsdagen en opdrachten voor de tijd daartussen. Je krijgt meer inzichten, zelfreflectie en bewustwording.

Had je dit nooit van jezelf verwacht?

NLP is niets zweverigs. Daar ben je al achter. Het levert je wel veel op. Privé en in je werk. Ook daar ben je al achter. Kijk eens terug naar hoe je was voordat je van NLP gehoord had. Of er mee bezig was geweest. Alleen een boek lezen over NLP, dat helpt niet. Echt kundig worden kan alleen met oefening en voldoende tijd om alle kennis en vaardigheden te laten bezinken voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Garantie op de NLP Practitioner

We willen dat de kennis die je vergaart ook echt onderdeel wordt van jezelf. Dat zorgt ervoor dat je aan het eind van het opleidingsjaar niet alleen het certificaat hebt, maar ook het zelfvertrouwen om NLP echt te gebruiken. Dat verdient zich dubbel en dwars terug.

Geld terug

De opleiding tot NLP Practitioner kost je € 2.750,-. Een investering in jezelf. Gelukkig betaalt de fiscus gedeeltelijk mee. Omdat wij een gecertificeerde opleiding zijn, betaalt de overheid mee aan jouw opleiding. En menig werkgever doet ook graag een duit in het zakje. Lees hier meer over de teruggave.

Wat levert de NLP Practitioner  je op?

Heb je al kennisgemaakt met NLP?  Dan weet je hoe krachtig en praktisch onze aanpak is. Van de NLP Practitioner kunnen we je vertellen dat die je nog veel meer inzicht oplevert. Confronterend soms, maar altijd met respect uitgedragen. We werken met passie en plezier om jou te laten groeien. Je zult er geen spijt van krijgen. Het enige waar je spijt van kunt krijgen, is dat je er niet eerder aan begonnen bent. Elke dag van je leven zul je profijt hebben van deze opleiding. Geloof je het niet? Lees de recensies op onze site of facebook pagina.

Je kunt ook een korte NLP training bij ons volgen, NLP meesterschap in communicatie. Dit zijn de eerste vier dagen van de NLP practitioner.

Wil je mee doen aan een GRATIS proefles?

Ik schrijf me nu in!

Locaties: Grou en Deventer
Data: zie  agenda

Grou: 28 & 29 juni, 6 & 7 september, 4 & 5 oktober, 25 oktober, 1 november en 22 november.

Deventer: 20 & 21 juni, 29 & 30 augustus, 26 & 27 september, 17 & 18 oktober, 14 & 15 november, 12 & 13 december, 16 & 17 januari, 7 & 14 februari en 6 maart

Prijs: € 2.750,- (betaling in termijnen mogelijk).
Opleiding: 20 dagen verspreid over een jaar.
Inclusief studiemateriaal, (geen boeken nodig).
Vooropleiding: MBO
Niveau van de opleiding: HBO niveau
Inclusief koffie/thee en lunch.
Zelfstudie voor de gehele opleiding is 100 uur. Naast je trainingsdagen kost het je ongeveer twee tot drie uur per week aan zelfstudie.
Extra: met erkend NLP Practitioner certificaat van de NVNLP na een schriftelijk examen en een praktijk examen.
De opleiding gaat van start nadat er minimaal 12 inschrijvingen zijn en maximaal 18 deelnemers.

Opleidingen die nu bezig zijn:
Te Deventer: volgende data:10 & 11 september

NLP trainer: Michelle Rambonnet

Te Grou: volgende data: 17 & 18 september  2019

NLP trainer: Ferdinand Aukes

Tip: laat de belasting meebetalen

Klachtenreglement

NLP Practitioner 20 dagen (Grou)

Dag

datum

locatie

bijzonderheden

Blok 1

Dinsdag

17 september 2019

Grou

Woensdag

18 september 2019

Grou

Blok 2

Dinsdag

8 oktober 2019

Grou

Woensdag

9 oktober 2019

Grou

Blok 3

Dinsdag

5 november 2019

Grou

Woensdag

6 november 2019

Grou

Blok 4

Dinsdag

3 december 2019

Grou

Woensdag

4 december 2019

Grou

Blok 5

Dinsdag

7 januari 2020

Grou

Woensdag

8 januari 2020

Grou

Blok 6

Dinsdag

4 februari 2020

Grou

Woensdag

5 februari 2020

Grou

Blok 7

Dinsdag

3 maart 2020

Grou

Woensdag

4 maart 2020

Grou

Blok 8

Dinsdag

31 maart 2020

Grou

Woensdag

1 april 2020

Grou

Blok 9

Dinsdag

21 april 2020

Grou

Theorie examen

Woensdag

22 april 2020

Grou

Blok 10

Dinsdag

12 mei 2020

Grou

Praktijk examen

Woensdag

26 mei 2020

Grou

Certificering

NLP Practitioner 20 dagen (Deventer)

Dag

datum

locatie

bijzonderheden

Blok 1

Dinsdag

8 oktober 2019

Deventer

Woensdag

9 oktober 2019

Deventer

Blok 2

Dinsdag

19 november 2019

Deventer

Woensdag

20 november 2019

Deventer

Blok 3

Dinsdag

17 december 2019

Deventer

Woensdag

18 december 2019

Deventer

Blok 4

Dinsdag

21 januari 2020

Deventer

Woensdag

22 januari 2020

Deventer

Blok 5

Dinsdag

11 februari 2020

Deventer

Woensdag

12 februari 2020

Deventer

Blok 6

Dinsdag

10 maart 2020

Deventer

Woensdag

11 maart 2020

Deventer

Blok 7

Dinsdag

7 april 2020

Deventer

Woensdag

8 april 2020

Deventer

Blok 8

Dinsdag

28 april 2020

Deventer

Woensdag

29 april 2020

Deventer

Blok 9

Dinsdag

19 mei 2020

Deventer

Theorie examen

Woensdag

20 mei 2020

Deventer

Blok 10

Dinsdag

16 juni 2020

Deventer

Praktijk examen

Dinsdag

30 juni 2020

Deventer

Certificering

Prijs: € 2.750,- (betaling in termijnen mogelijk).
Opleiding: 20 dagen verspreid over een jaar.
Inclusief studiemateriaal, (geen boeken nodig).

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

NLP Practitioner
Average rating:  
 0 reviewsInschrijfformulier NLP Practitioner Opleiding