Veelgestelde vragen

Vind hier een antwoord op al jouw vragen.

Over InnerQi

InnerQi geeft al meer dan 15 jaar NLP trainingen en cursussen. Sindsdien hebben we al meer dan 3000 opgeleid (en we zijn stiekem heel trots op hun gemiddelde beoordeling van 9.3). Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en kleine groepen gericht op persoonlijke groei en communicatie. Hierdoor krijgen onze cursisten meer energie, kracht, verbinding en vertrouwen in zichzelf en de ander. De cursussen zorgen voor meer geloof in jezelf en een sterke bewustwording van wie je bent en helpen je om oordeelloos te kunnen communiceren en beter leiding te kunnen nemen.

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Grou (Friesland) en wij hebben nog een eigen trainingslocatie in Deventer (Overijssel). Daarnaast gebruiken wij diverse vaste locaties voor onze opleidingen, verspreid over het hele land.

Overijssel

Grou – NLP opleidingen + theoriedagen NLP opleiding tot paardencoach
Cornwerd – praktijkdagen NLP opleiding tot paardencoach

Overijssel

Deventer – NLP opleidingen + theoriedagen NLP opleiding tot paardencoach
Bornerbroek – praktijkdagen NLP opleiding tot paardencoach

België

Meldert-Lummen – NLP opleiding tot paardencoach

De training

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en kleine groepen. Juist vanwege de kleine groepen kunnen wij iedereen voldoende aandacht en begeleiding geven. Onze opleidingsgroepen bestaan daarom uit maximaal 20 personen.

Op dit moment bestaan de opleidingsgroepen – vanwege corona – uit maximaal 12 personen.

Je hoeft je geen zorgen te maken! Wij geven de nodige begeleiding en ondersteuning. Daarbij kijken we altijd samen met jou wat je nodig hebt. Door onze kleine groepen, kunnen wij de opleiding zo persoonlijk inrichten.

De opleidingen die de gehele dag duren zijn inclusief lunch en koffie/thee. De lunch wordt op locatie verzorgd en hoef je dus niet zelf mee te nemen. 

Ja, op de trainingslocaties in Grou, Deventer en Cornwerd kun je gratis parkeren. Als wij in overleg een training geven op een andere locatie, hangt dit van de betreffende locatie af.

Je vindt alle opleidingsdagen in onze agenda

Na het succesvol afronden van onze NLP opleidingen (inclusief de NLP opleiding tot paardencoach) ontvang je een officieel certificaat.

De financiering

Voor de meeste opleiding kun je het tarief ook in termijnen betalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om je opleiding (deels) mee te financieren, afhankelijk van jouw specifieke situatie.
Betaal je de opleiding zelf…

  • ..als werknemer?
    Dan kan je werkgever in veel gevallen meebetalen, omdat er vaak opleidingsbudget beschikbaar is of er andere potjes zijn. Het kan dus zeker zinvol zijn om hierover in gesprek te gaan met je werkgever. Bovendien kun je studiekosten aftrekken van de belasting. De overheid wil graag dat jij je als werknemer ontwikkelt en meer scholing krijgt. Hierdoor ben je breder en beter inzetbaar waardoor je je kansen op de arbeidsmarkt. vergroot. Het kan zijn dat je daardoor een betere positie kunt verwerven binnen het bedrijf waar je werkt of zelfs daarbuiten. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst of bel ze op 0800 – 0543.
  • ..als ondernemer?
    Voor ondernemers zijn er vaak subsidieregelingen voor opleidingen/trainingen. Daarnaast zijn de studiekosten voor ondernemers belastingtechnisch ook aftrekbaar. We raden dus zeker aan om de mogelijkheden met je accountant te bespreken of contact op te nemen met de Belastingdienst. 

Corona

Wij volgen nauwkeurig de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat de opleidingen niet doorgaan wanneer fysieke opleidingen niet toegestaan zijn. De kracht van onze opleidingen zit ‘m in het face-to-face contact en de persoonlijke benadering. Daarom kiezen wij ervoor om de opleiding niet om te zetten in een online variant.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Vanuit daar houden we alle deelnemers zo goed mogelijk op de hoogte en proberen we ondertussen contact te houden. Uitgestelde lesdagen worden uiteraard zo snel mogelijk ingehaald zodra dit verantwoord is. De opleiding wordt dan verlengd met het aantal dagen dat ingehaald moet worden. Zodra we hier meer over weten, informeren we je daarover.

We hopen natuurlijk ontzettend dat er niet nog een lockdown komt. Wij houden ons aan de maatregelen van de overheid – voor onze en jouw gezondheid. Onze opleidingen gaan uitsluitend door wanneer fysieke trainingen zijn toegestaan – daar zit namelijk onze kracht.

De opleidingdagen die vanwege corona niet door konden gaan, hebben we tijdelijk uitgesteld. Om het voor iedereen zo overzichtelijk mogelijk te houden, schuiven we alle opleidingsdagen door naar de eerstvolgende geplande data (dus blok 1 verschuift naar data blok 2, blok 2 verschuift naar data blok 3, etc.).

Het resterende aantal opleidingsdagen halen we daarna in. We zullen hiervoor een planning maken zodra we meer duidelijkheid en perspectief hebben over het voortzetten van opleidingen. Hierover houden we alle deelnemers op de hoogte.

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book