individuele coaching

Individuele Coaching

Individuele coaching – ook wel life coaching genoemd – is erop gericht jou inzicht te bieden in jouw persoonlijke situatie, in jouw “zijn”. Pas als jij dat helder voor ogen hebt, kun jij die keuze(s) maken waar jij baat bij hebt. Bij de één zal dit zich vooral afspelen op het zakelijke vlak. Anderen werken juist aan persoonlijke weerstanden om (zakelijk) verder te kunnen groeien.

Individuele coaching gericht op oplossing

De meeste mensen laten zich niet zomaar coachen. Zolang het goed gaat, is er immers geen enkele noodzaak. Die druk komt pas als er ergens iets haakt. Dan moet je soms even terugkijken naar de oorzaak. Maar jij wilt niet blijven hangen in het verleden: je wilt vooruit!

Daarom is onze individuele coaching gericht op de oplossing. Op inzicht in je gedrag. Het is goed om te weten waarom je reageert zoals je reageert. Maar vervolgens moet je daar wat mee doen. Helder inzicht in jezelf is de basis om de juiste keuzes te maken. Waardoor je uitzicht op je eigen toekomst krijgt.doelen

De juiste mix

Het mooie van InnerQi is dat we meer zijn dan alleen coach. Als gaandeweg blijkt dat je eigenlijk wat assertiever zou moeten zijn, dan laten we je een dag meedraaien in een training Grenzen & Conflict. Zie je zelf absoluut het probleem niet, dan kan een training met paarden verhelderend zijn.

Werkwijze bij individuele coaching

Individuele coaching is bij ons een mix. Doeltreffend en effectief. Persoonlijke aandacht in een tijdsbestek dat we samen uitstippelen. Geen verplichte twintig sessies of meer, maar hulp waar het nodig is en op de meest doeltreffende manier. De kracht van de groepswerking ingepast in een persoonlijke een-op-een-spiegeling. Dat is de kracht van InnerQi.

Wil je weten hoe we jou in korte tijd krachtiger zouden kunnen maken?

Plan nu een afspraak met Ferdinand Aukes.

 

N.B. Laat je terugbellen op een tijdstip dat het jou schikt en maak een afspraak voor een gratis intake of een verkennende kennismaking per telefoon.

Footer contact

085 7605010
info@innerqi.nl