Onze opleidingen

NLP meesterschap in communicatie

NLP opleiding

Meesterschap in communicatie

Hoe zou het voor jou zijn als je tools in handen hebt om optimaal te communiceren? Leer technieken en vaardigheden om beter aan te sluiten bij je gesprekspartner zodat hij/zij je beter begrijpt.

NLP opleiding​

Wil je krachtig en sterk worden in communicatie? En wil je alle mogelijke technieken van communicatie kennen die jou helpen succesvol te worden? Lees dan verder wat de NLP Fundamentals jou kan bieden.

NLP opleiding​

Persoonlijke groei is waar jij naar verlangt. Niet alleen in vaardigheden maar ook in bewustwording van je eigen gedachtes, gevoelens en gedragingen. Een uitgebreide opleiding voor persoonlijke groei

NLP opleiding​

Leer hoe je met paarden andere mensen kunt coachen. 

De puurheid van paarden en de kracht van NLP gesprekstechnieken maakt dit een prachtige opleiding.

liever assertiever, sociale eigenschappen voor persoonlijk leiderschap, communicatietraining

Een korte effectieve training van twee dagen waarin je leert hoe communicatie werkt en hoe je iemand vriendelijk en helder te woord staat.

Wil jij het verschil maken in leiderschap? In de huidige tijd wordt er meer controlerend leidinggegeven dan verbindend. Echter ieder mens heeft behoefte om voldoening uit zijn werk te halen. Leer de tools om anderen te inspireren en te verbinden.

Wil je wat anders? Je team eens een spiegel voor houden? Paarden zijn kuddedieren en daarbij afhankelijk van elkaar om te overleven. Het zijn prooidieren die jachtdieren als vijanden hebben, inclusief de mens. Een metafoor om als team van te leren.

Wil jij op een professionele manier feedback kunnen geven en ontvangen? Feedback is een cadeau. Vertaald vanuit het Engels is het voeding terug ontvangen. Maar dat wordt zelden zo gezien. Sterker nog: vaak wordt feedback helemaal niet herkend! 

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book