beperingen

NLP Meesterschap in communicatie

Soms heb je aan één dag niet genoeg. En soms is een jaar je net te lang. Wil je meer leren van NLP, zodat je dat kunt toepassen in alle situaties waarin je met communicatie te maken hebt, dan is de vierdaagse NLP Meesterschap in Communicatie ideaal.

Dit is je kans!

In een unieke compacte training van vier dagen krijg je de basistechnieken van NLP helemaal onder de knie.

Je leert:

  • Beter gebruikmaken van je non-verbale communicatie
  • Doorzien van de invloed van je gedachten op je eigen gesteldheid
  • Effectief ander gedrag in te zetten
  • Te anticiperen op het gedrag van een ander persoon

Je bent gewaarschuwd!

Deze training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat niet onopgemerkt aan je omgeving voorbij. In deze training geven wij je inzicht in gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Jouw actie resulteert in een bepaalde reactie. Met simpele ingrepen en oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen. Het resultaat is een totaal andere verstandhouding met de mensen om je heen.

Je voelt je een ander mens na de NLP Meesterschap in Communicatie

Hoe zou jij functioneren in je dagelijkse werk als jij conflicten niet meer uit de weg gaat maar kunt oplossen? Hoe fijn zou het voelen als jij eindelijk durft uit te spreken wat je graag wilt? En dat op zo’n manier dat je baas niet meer om je heen kan? Hoe trots zou je zijn als je   – zonder rood te worden – feedback kunt geven en ontvangen?

‘Dit had ik veel eerder moeten doen’

Dat horen we onze deelnemers heel vaak verzuchten. Al tijdens de kennismaking in de groep ontstaat de herkenning bij elkaar. Je leert evenveel van het gedrag van de ander, als van de ‘fouten’ van jezelf. Daarom leer je zoveel en daarom blijft de theorie zo goed hangen. Hierna stap je nooit meer in die oude valkuil.

NLP Meesterschap in communicatie de beste keuze

Deze 4-daagse NLP Meesterschap in Communicatie is vele malen intensiever dan alle eendaagse trainingen. En raak je echt razend enthousiast over NLP, dan stroom je gemakkelijk door naar de NLP Practitioner

Het resultaat is niet in geld of waarde uit te drukken. Jouw investering wel. Met € 1.597,- voor de complete training heb je bij InnerQi de beste trainers en het grootste effect.

Even praktisch

De NLP Meesterschap in Communicatie training is zo gewild dat we die meerdere keren per jaar aanbieden. Je hebt bovendien de keuze uit twee locaties: Friesland en Twente. Wil je met een eigen groep, dan kunnen wij ook speciaal iets regelen op een andere locatie of een alternatieve datum.

Deze effectieve training is niet alleen lekker inpasbaar in je agenda, maar ook aangenaam voor je portemonnee. Je betaalt € 1597,- inclusief BTW, koffie, thee en een lunch voor vier complete dagen bomvol informatie en praktische oefening. Bovendien zijn je opleidingskosten in bijna alle gevallen aftrekbaar van de belasting.

Wil je eerst met onze trainers kennismaken en een proefles volgen? Klik dan hier

Wil je snel effect?

Locaties: Deventer en Grou
Duur: 4 dagen
Wanneer: zie agenda
Prijs: € 1597,- incl. BTW koffie, thee en lunch.
Inclusief opleidingsmanual (theorie, technieken, opdrachten).

Tip: er zijn soms subsidiemogelijkheden, lees hier meer.

Komende opleidingsdagen:

Locatie Deventer

30, 31 januari en 20, 21 maart 2018 op dinsdag en woensdag

Dinsdag 25 & woensdag 26 september, woensdag 31 oktober, dinsdag 27 november 2018

Locatie GROU

19 januari, 2 en 9 februari, 9 maart 2018 op vrijdag

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde score:  
 0 reviews