NLP coachopleiding Twente

Een doel van een NLP coachopleiding in Twente is om een sterkere versie van uzelf te worden. Dit doen we middels NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. We leren u om beter te communiceren en patronen te doorbreken. Samen met u werken we aan uw persoonlijke groei. Dat is onze passie.

Een NLP opleiding in Twente kan door iedereen gevolgd worden: zowel vanuit zakelijke als persoonlijke interesse. Door NLP komt uw gedrag meer overeen met wie u bent. Het leert u kiezen voor ander gedrag en het leert u hoe u nieuw gedrag kunt ontwikkelen. Welk gedrag precies bij u past gaat u onderzoeken. U onderzoekt niet alleen uw gedrag en de mogelijkheden, maar u gaat ook op zoek naar wat bij u past en wie u nu eigenlijk echt bent.

Wat leert u?

Tijdens deze NLP coachopleiding in Twente leert u de volgende zaken:

  • Grenzen stellen
  • Bewust worden van non-verbale communicatie
  • Oefenen met feedback en conflicthantering
  • Heldere doelen stellen

De volgende opleidingen en trainingen in NLP worden gegeven:

De opleidingen starten 2x per jaar: september/oktober en februari/maart.

De werkwijze van InnerQi

Alle trainers van InnerQi zijn volledig gecertificeerd in NLP. Wij gebruiken dit als model om u anders te laten denken, voelen en handelen. U zult daarmee de zekerheid en kracht ontdekken. Dit vormt de basis om betere keuzes te maken voor uzelf. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak wordt u succesvoller. Problemen staan bij ons niet centraal. Oplossingen daarentegen wel. Ervaar zelf hoe bepalend uw eigen gedachten zijn op uw gevoel en gedrag. Dan heeft u zelf de sleutel in handen voor verandering.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Schrijf u in voor de NLP coachopleiding in Twente

Wilt u leren om zelf het leven in de hand hebben? Doe mee aan de gratis NLP Experience!

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book