Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

NLP Fundamentals

emoties_nlp, training NLP FundamentalsJezelf ontwikkelen in Excellente communicatie?

Vind je het lastig je goed te verwoorden? En bloeden gesprekken binnen de kortste keren bij jou dood? Kom je vaak niet tot de kern van een probleem? Raak je daardoor de controle tijdens gesprekken kwijt? En gaat de ander er met de credits vandoor? Dan is de training NLP Fundamentals de oplossing.

Al onze NLP opleidingen en trainingen komen in aanmerking voor het STAP-Budget.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

En zou je graag jezelf persoonlijk willen ontwikkelen in effectieve gesprekstechnieken die verder gaan dan eenvoudige open vraag technieken? Wil je de essentie leren hoe communicatie is opgebouwd en hoe anderen je begrijpen? Wat ze daadwerkelijk horen en zien aan jou.

Wens je dat je deze belemmeringen van je af kunt schudden en zodoende bevrijd wordt en voluit verder kunt leven? De NLP Fundamentals training van InnerQi biedt uitkomst.

>> Kom naar onze gratis NLP proefles

Meer dan alleen je gedrag veranderen

Over het algemeen denken we dat we zijn zoals we zijn. Dat we onszelf niet kunnen veranderen. Mogelijkerwijs denk je zelfs dat dit jouw lot is en dat je met deze bestemming zal moeten leren leven. Aangezien jij gelooft dat dit de waarheid van jouw leven is, zal er ook niets kunnen veranderen. Onbewust heb je zelf al de keuze gemaakt dat je slachtoffer bent van de situatie waarin jij verkeert. Je leest het goed: jij zélf hebt deze keuze gemaakt, niemand anders.

Doelen bereiken met NLP

Je doelen bereiken gaat niet vanzelf. Veelal laten we ons tegenhouden door allerlei obstakels, dagelijkse beslommeringen. Standvastigheid is een pijler om je doelen te bereiken. Maar hoe goed ken jij je eigen intrinsieke motivatie? Hoe duidelijk heb jij je doel geconcretiseerd? Wat levert het doel je uiteindelijk op? Je leert je wensen te concretiseren en krijgt daardoor grip op je dagelijkse leven. Het is de volgorde van interne en externe handelingen die we uitvoeren om een gewenst resultaat te verkrijgen. Vragen waar jij tijdens de NLP Fundamentals antwoord op krijgt. Maar niet alleen dat. We gaan ook daadwerkelijk aan de slag met een concreet doel van jou dat je daadwerkelijk gaat realiseren.

Wil je meedoen aan een GRATIS proefles NLP volgen? Meld je aan!

Over de training NLP Fundamentals

Gedurende deze training krijg jij je persoonlijke touwtjes wezenlijk in jouw eigen handen. Nadien kun jij de keuzes maken die jij graag wilt. Je weet hoe je lastige situaties goed kunt pareren en hoe jij je gedachten kunt sturen. Problemen worden voor jou juist uitdagingen die je vlot weet op te lossen. Moeilijke mensen bestaan derhalve niet meer, aangezien jij flexibel kunt zijn en weet hoe je er tactisch mee om kunt gaan. Je brengt focus aan in je eigen leven waardoor je succesvol wordt in dát waar jij graag succesvol in wilt zijn.

>> Ik schrijf mij nu in voor de NLP Fundamentals!

Wat ontdek je tijdens de Training NLP Fundamentals?

Hoe we onze vijf zintuigen gebruiken

We nemen waar door middel van onze zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Vanuit dat perspectief ervaren wij de wereld zoals we denken dat hij is. Via NLP word je hier bewust van en leren we je zintuiglijk scherp te worden. Je leert ook hoe je dit in de communicatie met anderen kunt inzetten.

Hoe je écht contact met iemand kan krijgen

Hoe creëer je nu werkelijk contact? Dat zit volgens NLP in het optimaal afstemmen op de ander middels verbale en non-verbale vaardigheden. Elkaars wereldbeeld respecteren, sfeer van harmonie en vertrouwen creëren. Als je een ‘klik’ met iemand hebt, zal er verbaal en non-verbaal veel overeenstemming zijn.

Hoe je een wirwar aan informatie tijdens gesprekken snel kunt ordenen

Je leert herkennen hoe jij en anderen met informatie omgaan en hoe je die informatie kunt ordenen. Daarnaast leer je in gesprekken op een effectieve wijze de informatie op te vragen die jij nodig hebt. Waardoor je dus helderheid krijgt wat echt belangrijk is en wat niet.

 

Op welke manier taal vóór je kan werken

Taal is een belangrijk communicatiemiddel en door de beperking van taal kan er veel misgaan. Woorden en zinnen zijn een abstracte uitdrukking van onze gevoelens en emoties. Veel in onze taal wordt weggelaten, gegeneraliseerd en vervormd. De training NLP Fundamentals leert je de juiste antwoorden te krijgen door de juiste vragen te stellen en gesprekken in taal te ordenen.

Op welk niveau problemen zich voordoen en hoe je ze kunt tackelen.

Dagelijks komen we uitdagingen tegen die we ook wel problemen noemen. Deze problemen vinden plaats op een bepaald niveau. Bijvoorbeeld op omgeving of gedrag. Je leert te herkennen op welk niveau het probleem zich voordoet en hoe je dit op een essentiëler niveau kunt oplossen. Want zoals Einstein zei: “Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.” Welke problemen in de wereld proberen wij op te lossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt?

Eerst kennis met onze trainers maken en een informatieavond volgen?  Klik hier

NLP is een enorm krachtige methode om je persoonlijke ontwikkeling mee in een stroomversnelling te brengen. Maar als jij in je werk andere mensen aanstuurt of begeleidt, wil je die kennis vaak ook inzetten om een ander te versterken. Daar heb je extra technieken en kennis voor nodig, die je leert bij de opleiding tot NLP Practitioner. Wil je mee doen aan een GRATIS proefles? Meld je aan!

Praktische informatie over de training NLP Fundamentals

Met de training NLP Fundamentals investeer je in jezelf, ten behoeve van meer effectiviteit. Je gaat negen dagen de diepte in met opdrachten voor de tijd daartussen. Je krijgt meer inzichten, zelfreflectie en bewustwording.

Had je dit nooit van jezelf verwacht?

NLP is niets zweverigs. Daar ben je al achter. Het levert je wel veel op. Privé en in je werk. Ook daar ben je al achter. Kijk eens terug naar hoe je was voordat je van NLP gehoord had. Of ermee bezig was geweest. Alleen een boek lezen over NLP helpt niet. Echt kundig worden kan alleen met oefening en voldoende tijd om alle kennis en vaardigheden te laten bezinken voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Garantie op de training NLP Fundamentals

We willen dat de kennis die je vergaart ook echt onderdeel wordt van jezelf. Dat zorgt ervoor dat je aan het eind van de training niet alleen het certificaat hebt, maar ook het zelfvertrouwen om NLP echt te gebruiken. Dat verdient zich dubbel en dwars terug.

Geld terug

De training NLP Fundamentals kost je € 1.950, -. Een investering in jezelf. Gelukkig is er de kans dat je het via het STAP budget deels gefinancierd krijgt. Als ondernemer kun je het als ondernemingskosten opvoeren. En menig werkgever doet ook graag een duit in het zakje.

Wat levert de training NLP Fundamentals je op?

Heb je al kennisgemaakt met NLP?  Dan weet je hoe krachtig en praktisch onze aanpak is. Van de training NLP Fundamentals kunnen we je vertellen dat die je nog veel meer inzicht oplevert. Confronterend soms, maar altijd met respect uitgedragen. We werken met passie en plezier om jou te laten groeien. Je zult er geen spijt van krijgen. Het enige waar je spijt van kunt krijgen, is dat je er niet eerder aan begonnen bent. Elke dag van je leven zul je profijt hebben van deze opleiding. Geloof je het niet? Lees de recensies hieronder of op onze Facebook pagina.

Je kunt ook een korte NLP training bij ons volgen, NLP meesterschap in communicatie. Dit zijn de eerste vier dagen van de training NLP Fundamentals. Wil je verder gaan? Kijk dan bij onze NLP Practitioner opleiding.

>> Ik schrijf mij nu in voor de training!

Of wil je eerst meedoen aan een gratis NLP Experience?

Heb je vragen of wil je een gratis proefles NLP proberen?

Vul je e-mailadres in en ontvang '7 tips voor krachtig leiderschap' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book