Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

NLP-opleidingenNLP opleiding Deventer

Het uiteindelijke doel van de NLP-opleiding Deventer is om een sterkere versie van jezelf te worden. Dit doen we middels NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren.

Tijdens de NLP-opleiding in Deventer leren we je om beter te communiceren en patronen te doorbreken. In deze opleiding geven wij jou inzicht in gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Jouw actie resulteert in een bepaalde reactie. Met simpele ingrepen en oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen. Het resultaat is een totaal andere verstandhouding met de mensen om je heen.

Begrijpen anderen vaak niet waar jij op doelt?
Ben je regelmatig gefrustreerd?
Voel jij je regelmatig geremd of geblokkeerd?
Word je snel boos?
Durf jij niet altijd je mening te geven of loop je dan rood aan?

En wil jij dat graag veranderen? Kom dan naar één van onze gratis introductietrainingen NLP – in Deventer! Wij hanteren een persoonlijke aanpak en werken met kleine groepen, daarom kunnen we al je vragen beantwoorden. Doe je mee?

Ja, ik meld mij aan voor de gratis NLP-introductietraining.

Effectieve communicatietrainingen

Wil jij meer uit je communicatie halen? Het volgen van een NLP-opleiding in Deventer is uitdagend en inspirerend. Het biedt mogelijkheden voor iedereen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Het is geschikt voor mensen die willen leren om hun onderbewuste, bewust toe te passen in het dagelijks leven.

Wat een NLP-opleiding jou oplevert?

Een betere verstandhouding met jezelf en anderen!
Gedurende de NLP-opleiding in Deventer krijg jij de touwtjes in handen. Je leert om afscheid te nemen van oude gedragspatronen. Met onze training trek je bovendien het eerste sprintje naar jouw doel.

Met NLP:
Werk je aan een betere verstandhouding
Worden problemen voor jou een uitdaging
Leer je jouw gedachten te sturen
Handel je vanuit een ander perspectief
Boost je jouw communicatie skills!

Hoe jij kunt starten met dit sprintje? Dat vertellen onze coaches jou allemaal tijdens de NLP introductietraining! Laat je inspireren door je hieronder aan te melden.

Trainers NLP Locatie Deventer

Onze trainers zetten zich altijd in met enthousiasme en passie. Dit werkt zeer aanstekelijk voor onze cursisten en maakt de opleiding leuker én leerzamer. De opleiding is een praktijkgerichte opleiding. Je oefent veel zelf en observeert anderen. Het voordeel hiervan is dat je alles wat je hebt geleerd later gemakkelijker in de praktijk toe kan passen. Je werkt gelijk aan de oplossing door tijdens de opleiding te reflecteren op échte problemen.

De opleiding in Deventer wordt gegeven door Michèlle Rambonnet.

“Ik fungeer als vertaler in bewustwording van onbewuste processen om tot de essentie te komen. En ik zet me in voor bewustwording en zelfontplooiing. Voor persoonlijke- en professionele groei. Talenten ontdekken én ruimte creëren om deze te laten groeien. Resultaatgerichtheid, voorzien van directe toepasbaarheid in werk- en leefomgeving, is hierin leidend.”

Ja, ik meld mij aan voor de gratis NLP-introductietraining.

InnerQi NLP opleiding Deventer

Wij zijn een NLP-instituut dat is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor NLP. Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd in het centraal register voor kort beroepsonderwijs. We hanteren een persoonlijke aanpak. Tijdens de opleidingen werken we dan ook met kleine groepen. Onze opleidingslocatie is in Deventer  aan de Zutphenseweg 55. (op 20 minuten afstand van Apeldoorn en Zutphen). 

Een NLP-opleiding in Deventer volgen?

NLP is een model dat een groot verschil kan maken in jouw communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Door samen – maar ook zelfstandig – de NLP-technieken te oefenen, groeit je zelfvertrouwen. Dit resulteert in een groot gevoel van keuzevrijheid. Je leert om de regie van jouw leven in eigen handen te nemen en te behouden.

Is jouw interesse gewekt? Of wil je eerst kijken of de opleiding wel een match is? Meld je dan aan voor een gratis NLP-introductietraining op locatie Deventer.

Bekijk onze opleidingen in één overzicht op onze opleidingen pagina. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

NLP opleiding DeventerEerst een gratis introductietraining volgen?
Ben je heel enthousiast over onze NLP-opleiding, maar houdt iets je nog tegen? Of wil je graag eerst meer weten én ervaren? Neem dan deel aan een van onze gratis introductietrainingen aan de Zutphenseweg 55  Deventer. Onze coaches vertellen jou graag meer over NLP. Je maakt tijdens deze introductie gelijk kennis met verschillende soorten communicatietechnieken. Zo ervaar je direct of een opleiding van InnerQi bij jou past. Een introductietraining NLP opleiding Deventer is gratis en geheel vrijblijvend. Een unieke kans dus om meer te weten te komen over NLP.

Ja, ik meld mij aan voor de gratis NLP-introductietraining.

Route:

InnerQi NLP opleiding Deventer bevindt zich aan de Zutphenseweg 55 in Deventer. In het voormalige MTS gebouw zijn diverse ondernemers gehuisvest. 

Indien je van de snelweg komt heb je aan de linkerzijde een BP benzine station en aan de rechterkant het pand met Klein Beernink op de gevel. Bij deze stoplichten rij je rechtdoor. Direct na de stoplichten kun je rechtsaf slaan richting een parallelle weg van de Zutphenseweg. Hier ga je weer rechtsaf totdat je aan de linkerzijde het pand ziet.  Vanaf de hoofdingang (aan de Zutphenseweg) kun je links de trap op. InnerQi is gevestigd op de eerste verdieping vooraan in het pand. Parkeren is gratis rondom het pand en langs de ventweg. 

Zutphenseweg 55 Deventer

 Wil je iets vragen of meer weten? Neem gerust  contact met ons op.

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven