NLP opleiding Deventer | InnerQi. Voor een sterkere van jezelf.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Een doel van de NLP opleiding Deventer is om een sterkere versie van uzelf te worden. Dit doen we middels NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. We leren u om beter te communiceren en patronen te doorbreken. Samen met u werken we aan uw persoonlijke groei. Dat is onze passie.

NLP opleiding Deventer

Bij al onze NLP opleidingen staan de volgende twee onderwerpen centraal:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Communicatie

Wilt u meer uit uw communicatie halen? Het volgen van een NLP opleiding in Deventer is uitdagend en inspirerend. Het biedt mogelijkheden voor iedereen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Het is geschikt voor mensen die willen leren om hun onderbewuste, bewust toe te passen in het dagelijks leven.

Waarom een NLP opleiding doen bij InnerQi?

Onze trainers zetten zich altijd in met enthousiasme en passie. Dit werkt erg aanstekelijk voor u en het maakt de opleiding leuker en leerzamer. Hiernaast is de opleiding erg gericht op de praktijk. U oefent veel zelf en observeert anderen. Het voordeel hiervan is dat u alles wat u heeft geleerd later gemakkelijker in de praktijk toe kan passen. U werkt gelijk aan de oplossing door tijdens de opleiding te oefenen met echte problemen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Een NLP opleiding in Deventer volgen

NLP is een model dat een groot verschil kan maken in uw communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Door samen en vervolgens ook zelfstandig de NLP technieken te oefenen, groeit uw zelfvertrouwen. Dit resulteert in een groot gevoel van keuzevrijheid. U leert om de regie van uw leven in eigen handen te nemen en te behouden. Hebben we uw interesse gewekt in een NLP opleiding Deventer? Bekijk dan eens onze NLP opleidingen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

De NLP opleiding Deventer wordt gegeven door Michelle Rambonnet en Ferdinand Aukes van InnerQi.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.