NLP Practitioner Drenthe

Wilt u uw kwaliteiten op het gebied van communicatie verbeteren? Dan is een NLP Practitioner opleiding in Drenthe wellicht wat voor u. NLP betekent Neuro Linguïstisch Programmeren. Wij bieden u deze opleiding om uw eigen kracht naar boven te laten halen. Alle feedback die u tijdens deze opleiding krijgt is bedoeld om te gebruiken in het dagelijks leven. Dit is één van de redenen waarom wij praktisch gericht te werk gaan.

NLP Practitioner opleiding in Drenthe

Bij InnerQi kunt u terecht voor een NLP Practitioner opleiding in Drenthe. De opleiding bestaat uit 20 dagen verspreid over een jaar. Als practitioner leert u de technieken van de opleiding toe te passen op verschillende situaties. Deze opleiding is dan ook een goede basis voor het coachen en opleiden van andere mensen. Bent u geïnteresseerd en vraagt u zich af op welke dagen deze opleiding precies plaatsvindt? Bekijk dan nu onze agenda voor een overzicht van de opleidingsdata.

Wat leert u?

Bij de opleiding tot NLP Practitioner investeert u ten eerste in uzelf. U leert effectieve NLP technieken en moderne communicatievaardigheden. U doet veel nieuwe kennis en bijzondere ervaringen op. Hierdoor krijgt u verhelderende inzichten. Tijdens deze opleiding leert u wat de gevolgen zijn van uw manier van communiceren. Hiernaast leert u hoe u zich op de meest effectieve manier verbaal en non-verbaal kunt uitdrukken.

De voordelen van InnerQi

Wanneer u een NLP Practitioner opleiding in Drenthe gaat volgen bij InnerQi dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij zijn een gecertificeerde opleiding
  • U krijgt een erkend certificaat NVNLP
  • Trainers vol enthousiasme en passie
  • In-company training is mogelijk

Omdat wij een gecertificeerde opleiding zijn, krijgt u aan het eind van het opleidingsjaar een erkend certificaat NVNLP. Naast dit mooie papiertje zult u ook het zelfvertrouwen hebben om NLP echt te gaan gebruiken in de praktijk. Dat is waarschijnlijk één van de redenen dat u de NLP Practitioner opleiding wilt gaan doen. De opleiding wordt onder andere erg leuk gevonden doordat we u opleiden met enthousiasme en passie. Zo leert u meer en wordt u zelf ook nog enthousiaster.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Meer informatie over NLP

Wilt u meer informatie over de NLP Practitioner opleiding in Drenthe? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book