Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

NLP Practitioner Zwolle

Wilt u uw kwaliteiten op het gebied van communicatie verbeteren? Dan is een NLP Practitioner opleiding in Zwolle wellicht wat voor u. NLP betekent Neuro Linguïstisch Programmeren. Wij bieden u deze opleiding om uw eigen kracht naar boven te laten halen. Alle feedback die u tijdens deze opleiding krijgt is bedoeld om te gebruiken in het dagelijks leven. Dit is één van de redenen waarom wij erg praktisch gericht te werk gaan.

Door NLP leert u op een nieuwe manier kijken naar de wereld om u heen. De communicatie wordt directer en effectiever gemaakt. De directe toepasbaarheid van NLP en uw persoonlijke ontwikkeling staan dan ook centraal in deze opleiding. Stel u open voor nieuwe dingen en word daarbij bewust van hoe u en anderen communiceren. U zult sneller bepaalde vormen van gedrag herkennen en de emoties die daarbij horen. Effectievere communicatie is dus één van de resultaten die u met deze opleiding boekt. Hiermee krijgt u meer keuzevrijheid in uw dagelijks leven. Lang gekoesterde wensen en doelen worden ineens veel meer bereikbaar.

De voordelen van InnerQi

Wanneer u een NLP Practitioner opleiding in Zwolle gaat volgen bij InnerQi dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij zijn een gecertificeerde opleiding
  • U krijgt een erkend certificaat NVNLP
  • Trainers vol enthousiasme en passie

Omdat wij een gecertificeerde opleiding zijn, krijgt u aan het eind van het opleidingsjaar een erkend certificaat NVNLP. Naast dit mooie papiertje zult u ook het zelfvertrouwen hebben om NLP echt te gaan gebruiken in de praktijk. Dat is waarschijnlijk één van de redenen dat u de NLP Practitioner opleiding wilt gaan doen. De opleiding wordt onder andere erg leuk gevonden doordat we u opleiden met enthousiasme en passie. Zo leert u meer en wordt u zelf ook nog enthousiaster.

NLP opleiding bij InnerQi volgen

Bekijk direct de agenda om te kijken wanneer de opleidingsdata zijn van de NLP Practitioner opleiding Zwolle. Voor vragen over de opleiding kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten over wat NLP voor u kan betekenen? Bel gerust voor een vrijblijvende intake.

 

 

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven