Onze missie

Anderen in hun kracht zetten, daar draait het om bij InnerQi.  Wij vinden het onze grote taak op deze wereld om eraan bij te dragen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. Dát is onze missie en dat komt in alles wat we doen terug: het is wat we cursisten meegeven, het kenmerkt hoe wij anderen behandelen, maar het typeert ook hoe wij in het team met elkaar omgaan. Alles doen wij met het doel om onze medemens in zijn kracht te zetten, iemands kwaliteiten naar boven te halen en te laten floreren. En om dromen uit te laten komen.

Innerlijke kracht

Met deze missie is InnerQi – wat letterlijk innerlijke kracht betekent – 15 jaar geleden opgericht. En nog steeds is het de kern van ons bestaan. Nog steeds is het datgeen waar we het allemaal voor doen en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Omdat wij erin geloven dat elk individu een innerlijke kracht heeft. Die willen wij aanboren, aanwakkeren, stimuleren en laten bloeien. Want als je doet waar je passie ligt en waar je plezier uithaalt, word je niet alleen een gelukkiger mens, maar inspireer je ook de mensen om je heen.

Dromen en geluk

Wij geven vorm aan deze missie door op te leiden, te coachen, te trainen en samen te werken. De rode draad hierin is het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), waarmee je vastgeroeste patronen – die door de tijd onbewust ontwikkeld zijn – in kaart kunt brengen én kan veranderen. Met behulp van concrete technieken en praktische oefeningen krijg je inzicht in je drijfveren, je eigen rol en je referentiekader en leer je oordeelloos naar je omgeving te kijken. Een persoonlijk inzicht dat de start voor verandering symboliseert. Het resultaat? Een betere verstandhouding met de wereld om je heen ontwikkelen en meer geluk ervaren.

Ben jij er klaar voor om je eigen kracht te ontdekken? Om erachter te komen waar jij nu écht gelukkig van wordt? En eindelijk die diepgewortelde droom waar te maken?

Wij nemen je graag mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht!

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book