Michelle RambonnetIk fungeer als vertaler in bewustwording van onbewuste processen om tot de essentie te komen. En ik zet me in voor bewustwording en zelfontplooiing. Voor persoonlijke- en professionele groei. Talenten ontdekken én ruimte creëren om deze te laten groeien. Resultaatgerichtheid, voorzien van directe toepasbaarheid in werk- en leefomgeving, is hierin leidend.

Regie over eigen keuzes

Onbewuste processen sturen menselijk gedrag aan. Op natuurlijke en effectieve wijze kom ik tot de essentie van een probleem, waardoor inzicht in ongewenste patronen ontstaat. Vanuit deze ‘zelfkennis’ is het mogelijk om bewust eigen keuzes te maken los van onze conditionering. Daarbij geloof ik dat iedereen zijn eigen wereldbeeld creëert én in staat is om te veranderen.

Uitdagen en spel

Ik houd ervan mijn omgeving uit te dagen en op speelse wijze een transformatie te bewerkstelligen. Belangrijke uitgangspunten voor mij zijn vertrouwen in de mensheid en het leven te zien als een spel. Waar falen niet bestaat; feedback wel. Op deze wijze is het mogelijk om een uitdagende en gelijkwaardige leefomgeving te creëren. Bewust ‘zijn’ en keuze hebben op eigen denken,voelen en gedrag maakt verandering mogelijk om de beste versie van jezelf te zijn en ervaren.

Het ervaren van keuzevrijheid schept de mogelijkheid om te veranderen. Voor een prettig leven waarin je eigen normen en waarden volgt, in harmonie met jezelf.

Kortom:

Feedback
Falen en ‘goed’ of ‘fout’ bestaan niet.

Vertrouwen
In de mensheid en de positieve intentie achter ieder gedrag.

Verantwoordelijk
Vermogen om problemen zelf op te lossen. Mensen zijn in staat hun eigen wereldbeeld te creëren.

No-nonsense
Het spel activeren voor transformatie. Mensen uitdagen om beperkende patronen te doorbreken om in vrijheid te kunnen kiezen.

Hartelijk
Een open blik. Zonder oordeel of aannames. Het gaat om het proces, niet om de inhoud.

Geliefde citaat:

“Ik vorm niet de steen om tot een beeld, ik bevrijd het beeld dat in de steen zit opgesloten.” Michelangelo.

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book