Over Sanna Stelloo

Sanna Stelloo geeft sinds 2007 opleidingen en workshops voor coaches, therapeuten en begeleiders om zich te verdiepen, bekwamen en te ontwikkelen binnen hun professie. 

Sinds 2001 geef ik bedrijfstrainingen, teambuilding, management en leiderschapstrainingen aan kleine bedrijven tot aan multinationals.
Ook op het vlak van het gedrag van paarden, het welzijn van paarden, kuddegedrag en basisgrondwerk met paarden worden workshops georganiseerd.
Horses & Hearts, mijn bedrijf, verhuurt hiervoor de locatie en de paarden.

Ik draag graag bij aan de professionalisering van onze collega`s en het vakgebied in het algemeen. Zodat degenen die komen met hun hulpvraag zo goed mogelijk en zo veel mogelijk terecht kunnen bij zowel onszelf als bij collega´s en andere centra. Samenwerken is dan ook de kracht van de kudde. Ik zal dan ook doorverwijzen waar mijn expertise niet ligt. Een andere collega kan je hier beter in begeleiden.

Ik heb bijgedragen aan een werkgroep die onderzoekt of richtlijnen in dit vakgebied mogelijk kunnen worden uitgezet, zonder de kracht van het werken met paarden te beperken. Deze werkgroep is opgezet vanuit het IVA. Instituut voor Antrozoòlogie.

Mijn expertise deel ik graag met een ieder die daar interesse in heeft. Zo is het bereik van dit mooie werk groter en kan het steeds meer verdiepen.

InnerQi ken ik vanaf de allereerste stappen in het paardencoachen. Immers mijn eerste stappen werden ondersteund en toegejuicht door mijn toen nog echtgenoot Ferdinand Aukes, eigenaar van InnerQi. Beter nog, de eerste stappen hebben we in 1998 samen gezet in Amerika bij Monty Roberts. Wat leidde tot gedragstraining van paarden naar gedragstraining van mensen. Daar vertel ik graag meer over tijdens de lesdagen.
Dan leer je als side effect ook nog bij over hoe we van echtgenoten naar echt genieten zijn ontwikkeld 🙂

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book