Sanna Stelloo - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei. Sanna Stelloo - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

‘Ik ben Sanna en ik coach al sinds 2001 met behulp van paarden. Sinds 2007 geef ik ook opleiding hierin en dat doe ik momenteel ook voor InnerQi in België. Ik zou mezelf omschrijven als rustig, constructief, eerlijk confronterend en hartelijk: ik merk dat mensen graag naar mij toe komen als ze ergens mee zitten. Als ik een dier zou zijn dan was ik een mannetjesleeuw zijn: krachtig, rustig, maar ook de spin in het web. 

Mijn motto is: back to basic. Enerzijds probeer ik alles wat ik bouw met natuurlijke materialen te doen, het moet warmte uitstralen. Anderzijds maken we het voor onszelf soms zo complex. Voor mij gaat het er dus ook om: terug naar het hart, terug naar wie we zijn, en terug naar de eenvoud, de basis. Het hart komt eigenlijk ook terug bij álles wat ik doe.

In mijn vrijetijd ben ik heel graag in de natuur: wandelen, kersen plukken (en jam daarvan maken), bloemen plukken en bouwen aan iets. De paarden zijn natuurlijk ook mijn hobby: wij hebben zelf een kudde Camargue paarden waarmee wij buitenritten doen en die we gebruiken voor paardencoaching. En we hebben een kudde Sorraia paarden die we van uitsterven helpen te behoeden. Het is mijn droom om de locatie waar wij wonen beschikbaar te stellen voor diegenen met weinig mogelijkheden: een centrum waar mensen met hulpvragen terecht kunnen en waar mensen die geen financiële middelen hebben coachen of therapie kunnen ontvangen.

Het mooie van paardencoaching vind ik dat je anderen een stapje vooruit kan helpen als ze vast zitten, zodat ze zelf keuzes kunnen maken die beter aansluiten bij hun hart. Ik werk zelf heel intuïtief en vind het heel mooi om die kwaliteit aan te vullen met technieken vanuit NLP, omdat je daarmee ook het mentale stuk erbij betrekt. Ik hou sowieso wel van dingen die samenkomen, zo is mijn lievelingsnummer ‘Blind for you’ van Wibi Soerjadi en Di-rect: die combinatie van klassiek en die rauwe rock vind ik geweldig.’

 

Sanna Stelloo
Opleider paardencoachopleiding

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.