Over ons

...en jouw dromen, doelen en geluk!

InnerQi

InnerQi staat voor je eigen kracht en kwaliteiten ontdekken. Letterlijk, want de naam is afgeleid van inner key of inner Chi, wat innerlijke kracht betekent. betekent je inner. En alleen jij hebt de key om deze te ontdekken en naar boven te halen.

Laten we met met z’n allen onze innerlijke krachten en kwaliteiten ontdekken en er met elkaar een mooiere wereld van te maken.

Eigen ervaring

Zelf heb ik dit maar al te vaak mee gemaakt voordat ik in de communicatie wereld terecht kwam. Stil vallen, niet durven zeggen wat ik bedoelde, of het niet goed onder woorden kunnen brengen. Mijn emoties liepen daardoor dan ook op en ik kon me niet meer goed uitten. 

Heel frustrerend allemaal. Het gevolg was dat er conflicten ontstonden op mijn werk en in mijn privé situatie.

Effectiever communiceren

Door jarenlange ontwikkeling en ervaring als trainer en coach begeleiden we zowel teams, individuen, managers als leidinggevenden om zichzelf beter te leren kennen en effectiever te communiceren. 

Wat er in je binnenwereld, je gedachtes en je gevoelens leeft zo te kunnen verwoorden, dat een ander jou werkelijk begrijpt. 

InnerQi NLP training met Ferdinand

Innerlijke kracht

Wij geloven erin dat elk individu een innerlijke kracht heeft. Die willen wij aanboren, aanwakkeren, stimuleren en laten bloeien.

Dromen en doelen

Alles doen wij met het doel om onze medemens in zijn kracht te zetten, iemands kwaliteiten naar boven te halen en te laten floreren én dromen uit te laten komen.

Inspiratie

Want als je doet waar je passie ligt en waar je plezier uithaalt, word je niet alleen een gelukkiger mens, maar inspireer je de mensen om je heen.

Ga je mee?

Ben jij er klaar voor om je eigen kracht te ontdekken? Om erachter te komen waar jij nu écht gelukkig van wordt? En eindelijk die diepgewortelde droom waar te maken?

Jouw droom. Onze missie.

Wij geloven in jouw innerlijke kracht

Anderen in hun kracht zetten, daar draait het om bij InnerQi.  Wij vinden het onze grote taak op deze wereld om eraan bij te dragen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. 

Dat doen wij door op te leiden, te coachen, te trainen en samen te werken. De rode draad hierin is het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

ONS TEAM

De gezichten van Innerqi

Welkom bij InnerQi! Leuk dat je er bent. Waarschijnlijk heb je al gemerkt dat wij aandacht voor elkaar en persoonlijk contact enorm belangrijk vinden. Dat is één van de kenmerken van InnerQi, eentje die wij nooit laten waren. Wij willen weten wie jij bent en wat jou drijft. Maar andersom vinden we het ook van grote waarde dat jij weet wie wij zijn. Dat je alvast weet wie er aan de andere kant van mail of telefoon zit. 

Maak hieronder alvast kennis met het InnerQi team!

Ferdinand Aukes

Oprichter, coach, trainer en opleider NLP

Michelle Rambonnet

Coach, trainer en opleider NLP

ONZE KLANTEN

Zij gingen je voor

In de 15 jaar dat InnerQi bestaat hebben wij al tientallen teams van allerlei organisaties getraind. Daar zijn wij trots op!

Wil jij ook je innerlijke kracht ontdekken?

Wij nemen je graag mee op ontdekkingsreis!

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book