NLP Meesterschap in Communicatie

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NLP Meesterschap in Communicatie
Average rating:  
 3 reviews
 by Annet
Geweldig Leerzaam!

En wat is er zo geweldig leerzaam aan?
De cursus meesterschap in communicatie heeft mijn ogen doen openen. Het heeft inzicht gegeven in mij eigen programmering en conditionering van je eigen wereld. In deze vier lessen heb ik op een positieve manier al zoveel verschil kunnen maken in mijn eigen communicatie naar anderen toe. Ik krijg hiermee andere effectieve gesprekken, die mij tevens ook nog in mijn kracht laat staan.
Daarnaast was de groep ook geweldig. Het voelde gelijk veilig om te delen en te oefenen en ik heb plezier gehad.
Door deze verkorte cursus heb ik gelijk besloten de practioner opleiding er achter aan te doen! Ik heb er nu al zin in!!

 by Judith

Ik heb de 4 daagse Meesterschap in communicatie gevolgd. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in het effect van mijn communicatie op de ander maar ook wat van invloed is op mij. Verrassend om te ontdekken waardoor je wordt beïnvloed en wat je beter kunt laten en juist beter wel kunt doen. Door de combinatie van theorie en oefeningen doen, de professionele begeleiding en de goed verzorgde lunch, vlogen de dagen om.

 by Moes El Mhassani
De moeite meer dan waard

Helaas heb ik niet de hele cursus kunnen volgen i.v.m. tijdgebrek echter, de vier dagen cursus "NLP Meesterschap in Communicatie" heb ik heel waardevol ervaren. De onderwerpen en oefeningen die hierin werden behandeld kwamen ook daadwerkelijk overeen met de werkelijkheid, zaken die je dagelijks meemaakt zowel privé als werk-gerelateerd. Dat maakt het zo interessant, leerzaam en bruikbaar. Ik maak al een tijdje gebruik van wat ik heb geleerd, sta er vaak bij stil en vindt het uitdagend om te zien hoe en wat je ermee bereikt.
Voor wat betreft de medecursisten, trainer en assistenten kan ik in twee woorden benoemen wat dat in die vier dagen is geworden, "Prachtige mensen" . Je bouwt een band met elkaar en dat is fijn en al heel snel vertrouwd.
Ik ben ervan overtuigd dat ik in de toekomst een vervolg cursus ga volgen in de toekomst bij InnerQi.

Dank je Moes,Wat zou wat jou nog verbeterd kunnen worden?

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book