Reflectiesessie - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Wil je je verder ontwikkelen en naar een hoger niveau doorgroeien en vraag je je af wat daar voor nodig is? Plan een reflectie sessie.

We nodigen je uit om een gratis REFLECTIE sessie ter waarde van € 197,-, met één van de coaches van InnerQi aan te vragen. In dit 1-op-1 gesprek krijg je helderheid over wat je moet gaan oppakken om te groeien en succesvoller te worden.

Plan een 1-op-1 REFLECTIE sessie in met één van de InnerQi Coaches!

Indien je denkt dat wij je verder kunnen helpen met een sterkere versie van jezelf en/of van je team te maken, met een beter rendement en (meer) winst, met onzichtbare communicatie weer zichtbaar te maken, met innovatie, groei en ontwikkeling. Oftewel zoek je naar (groei) kansen en mogelijkheden?

Neem dan even de tijd om onderstaand formulier in te vullen om te kijken of we een ‘goede match’ zijn.
Tijdens deze REFLECTIE sessie creëren we een beeld van waar je nu staat (met jezelf, met je team en/of onderneming), waar je naar toe wilt, welke stappen je daarin zult moeten nemen en hoe wij je daar eventueel bij kunnen helpen.

Belangrijk voor ons is dat jij wilt investeren in jezelf en/of je organisatie en dat er behoefte is aan ondersteuning om jezelf en/of je team naar een hoger level te krijgen. We gaan alleen in gesprek met mensen die serieuze stappen willen maken en bereid zijn om te investeren en actie te ondernemen.

Ben jij zo iemand? En wil je geen tijd meer verliezen en het liefst nu al naar een hoger niveau? Kom dan nu in actie en vraag vandaag nog de REFLECTIE sessie aan!

Ja, ik wil een gratis reflectie sessie

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.