Spiegelen met paarden: de spiegel voor gedrag, intentie en overtuigingen

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Spiegelen met paarden

Reviews

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Spiegelen met Paarden
Average rating:  
 14 reviews
by Marieke on Spiegelen met Paarden
Wat een bijzondere ervaring

Best spannend om naast zo'n groot paard te staan, als je dit helemaal niet gewend bent... Maar het voelt al snel goed en vertrouwd! Mooi om te ervaren dat een paard mij een spiegel voor kan houden: door naar mijn gevoel te gaan (uit mijn hoofd) ontstond er verbinding en konden het paard en ik samen aan het werk! Wat een geweldige ervaring!
Het lijkt me ook bijzonder om dit met een team of binnen familieband met elkaar te ervaren!

by Danielle Gijsbertse on Spiegelen met Paarden
Spiegelen met een paard mooie ervaring

Tijdens het spiegelen met een paard heb ik letterlijk ervaren wat de effecten zijn op een paard als je teveel in je hoofd zit of dat je vanuit je gevoel handelt. Wat was het heerlijk om met een paard van 700 kilo samen te genieten. Dankjewel Ferdinand voor deze bijzondere ervaring.

by Ellen on Spiegelen met Paarden
Bijzondere ervaring

Wat een bijzondere ervaring, inspirerend en leerzaam. Mooie inzichten gekregen! Ik ben momenteel bezig met de opleiding NLP-practitioner en deze dag was een waardevolle toevoeging. Een aanrader voor iedereen die zich bewust wil worden van het effect dat gedrag heeft op jezelf en je omgeving.
Bedankt Ferdinand en Ineke voor deze fantastische dag!

by Daan on Spiegelen met Paarden
Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden, of beter gezegd communiceren met paarden. Wat een geweldige ervaring. Je leert niet alleen van je eigen ervaring maar ook die van een ander. Ferdinand en Sita weten als geen ander hoe je deze ervaring kunt beleven. Van harte aanbevolen...............

by Hendrik on Spiegelen met Paarden
Inspirerend

Een fantastische dag gehad! Confronterend en tegelijk magisch dat een paard zoveel over jezelf verteld. Zeer inspirerende dag!

by Cor on Spiegelen met Paarden
Erg bijzonder

Deze dag is moeilijk in woorden te vatten. Vol verbazing en soms confronterend hebben we deze dag beleeft. Een aanrader!

by Manon on Spiegelen met Paarden
Een bijzondere ervaring

Dankzij de goede en zeer prettige begeleiding van Ferdinand en Sita een bijzondere dag gehad. Het was een hele ervaring om mee te maken hoe paarden reageren. Het was een goed verzorgde dag. Dank je wel Ferdinand en Sita!

by Hannah on Spiegelen met Paarden
Bedankt

Wat een bijzondere dag heb ik beleefd. Een dag met een traan en een dag met een glimlach! Mijn angst voor paarden heb ik daar gelaten en een betere kijk op mezelf mee terug mee naar huis genomen. Bedankt Ferdinand en Sita voor deze heerlijke dag.

by Andrea on Spiegelen met Paarden
Nieuw inzicht

Al ruim 25 jaar heb ik ervaring met paarden en daarom van te voren een beetje sceptisch; ik weet hoe je een paard moet benaderen, wat valt er te leren? Toch op deze dag een verbluffend inzicht gekregen.... heel blij mee, bedankt Ferdinand en Sita

by Selma on Spiegelen met Paarden

Een dag vol inzichten, inspirerend en leerzaam. Ik ben geen 'paardenmeisje' en daardoor ook totaal geen idee wat ik kon verwachten. De dag begon goed met een positieve sfeer in de groep! De paarden spiegelen jou gedrag, en dat was best intens en confronterend. Ik ging naar huis vol inzichten en een zeer bijzondere ervaring rijker. Bedankt Innerqi!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.