Teambuilding Friesland voor een effectieve samenwerking – bij Innerqi Teambuilding Friesland - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Tijdens de drukte van het dagelijks werk is het niet altijd mogelijk om iedere werknemer de aandacht te geven die hij verdient. We luisteren niet goed naar elkaar omdat we daar niet de tijd voor kunnen nemen als we met onze eigen werkactiviteiten bezig zijn. Teambuilding is dan juist van groot belang. Kies daarom voor Teambuilding Friesland.

Een sterk en hecht team is zeer belangrijk voor:

  • Goede sfeer binnen het team, waarbij iedereen zijn mening durft te geven en waarbij iedereen gehoord wordt
  • Lager ziekteverzuim: iedereen gaat met plezier naar het werk
  • Beter bedrijfsresultaat, omdat er efficiënter en opener gewerkt wordt

Teambuilding voor meer effectiviteit

Teambuilding is voor ieder team van grote toegevoegde waarde. Een goed geoliede machine draagt bij aan de productiviteit, plezier in het werk en de uiteindelijke resultaten.

Maar, hoe zorg je ervoor dat je kunt bouwen aan een effectief team? Effectieve communicatie is de basis. Hierdoor kan er wederzijds begrip en respect ontstaan. Vertrouwen in elkaar en in de organisatie is van essentieel belang. Is er geen vertrouwen dan zal samenwerken een groot probleem zijn.

Teambuilding Friesland

Teambuilding in Friesland bij Innerqi is dan ook zeker aan te raden wanneer je team wel wat hechter mag worden. Tijdens deze training werken we aan de meest ideale samenwerking wat betreft de situatie in jullie team. De teambuilding in Friesland onderscheidt zich door het werken met paarden. De paarden werken als een spiegel: ze reflecteren de samenwerking binnen jullie team. Hierdoor maken zij de struikelblokken feilloos duidelijk. Bijvoorbeeld om sterke en zwakke punten bij de teamleden en binnen de samenwerking te ontdekken. Paarden geven precies aan wat ze ervaren en wat ze zien gebeuren, zodat er heel directe feedback ontstaat op het eigen gedrag.

De teambuilding die Innerqi in Friesland geeft, kan naar wens worden aangevuld met een NLP communicatie workshop. Teambuilden is effectief en serieus maar er is ook tijd voor gezelligheid. Ontspanning werkt immers ook verbindend. Tevens kunnen we voor een barbeque of een andere gezellige maaltijd zorgen.

Teambuilding Friesland geeft je kansen om je team sterk te maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft teambuilding Friesland, bijvoorbeeld om je medewerkers een boost te geven? Omdat Innerqi veel waarde hecht aan persoonlijk contact, maken we graag tijd en ruimte vrij voor een goed kennismakingsgesprek voor de teambuilding. Dit is een vrijblijvend gesprek, neem contact op met Innerqi om een afspraak te maken.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.