samenwerken, NLP, persoonlijke ontwikkeling, wat is nlp, doelen, InnerQi

Wat is NLP?

Wat is NLP

Wat is NLP? Wordt mij regelmatig gevraagd. En wat kan ik ermee? NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Het geeft je snel inzicht in de drijfveren en motivaties die je gedrag bepalen, vaak onbewust. Door ervaringen die je opdoet, krijg je bepaalde gedachtes die mede bepalend zijn voor jouw gedrag in een nieuwe situatie.

Toch richt NLP zich niet op problemen. We werken aan oplossingen. Door te ervaren hoe bepalend je eigen gedachten zijn op je gevoel en op je gedrag, heb je zelf de sleutel in handen voor verandering.

Wat is NLP nog meer?

Het werkt krachtig en effectief om:

  • jezelf te veranderen, je prettiger te voelen en meer in balans te zijn.
  • orde op zaken te kunnen stellen, krachtiger te worden.
  • makkelijker samen te werken in een goede verstandhouding.
  • taal zo te gebruiken dat je goede informatie krijgt.
  • non-verbale communicatie goed ‘te lezen’ en zelf ook te gebruiken.
  • conflicten op te lossen en stress en irritaties blijvend te verhelpen.

Neuro Linguïstisch Programmeren is ons stokpaard, maar zeker niet een heilig huisje of een vastomlijnd format. We onderscheiden ons juist door de praktische manier waarop wij NLP integreren in de persoonlijke groei van onze deelnemers.

Erkende NLP opleiding

Erkende NLP opleiding, NLP
Uiteraard zijn wij zelf volledig gecertificeerd. Samengevat gebruiken wij het als model om jou anders te laten denken, voelen en handelen. De zekerheid en kracht die je daarmee ontdekt, vormen de basis om betere keuzes te maken voor jezelf en succesvol te zijn, zowel zakelijk als persoonlijk.

 

NLP voor meer inzicht in jezelf

Neuro Linguïstisch Programmeren is voor ons een passie, maar voor onze deelnemers vooral de meest praktische methode om heel snel te leren hoe je je leven zelf in de hand hebt. Niets meer, maar zeker ook niets minder.

Wil je een sterkere versie van jezelf ontwikkelen? Kom dan kennismaken op een informatie avond; “Wat is NLP?”, of ga voor de NLP Meesterschap in communicatie van 4 dagen of stort je volledig in het avontuur en ga een jaar lang doelgericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling in de NLP Practitioner.

Kijk voor dat in de agenda van InnerQi.